Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 17 Vaata postitust
    jeesh, aga Soccerneti koosolek vist nii vara ei lõppe. anoh, kui tahate, saate ilma minu ja paari teiseta ka hakkama v nii
    kui tahate tund aega mängida, siis võib ka kl 15.00 alustada. lihtsalt et 16.00 hakkab uus treening seal peal. kuid see trenn on 1/2 väljaku peal, nii et kui teete poole väljaku peal mängu, siis võite vabalt 15st 17ni väljakut kasutada.

Kommentaar

kalev rokib .... kesklinnale lähemal (A)

Kommentaar

Algselt postitas varix Vaata postitust
        mis bussiga üldse hiiule saab?
        10, 23, 33.

Kommentaar

Võiks siis staadioni ära otsustada?

Kommentaar

Mina oleks 15.00-17.00 Kalevi staadioni poolt.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Kui Kalevil teeks, siis ma ei saaks.

Kommentaar

Kalevile ma õigeks ajaks vast ei jõuaks ka jep. Minu poolt läheks Hiiu.

Kommentaar

nu kui poolel väljakul teete, võite alustada ka kl 16.00. aga eks te ise teate
                  ja saate ka pesta, kui vaja.
                  nii et ise mõelge: kella 15.00st 17.30ni oleks pool väljakut teie päralt.

Kommentaar

noh aga hiiul vist saab pesta ka... seega ei tohiks kahtlust olla, kus mängime

Kommentaar

Kui Hiiu siis Hiiu, ma olen kohal.
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

ma tuleks siis ka võib-olla, oleneb kuidas autokooliga läheb.

Kommentaar

Tundub, et jääb siis Hiiu?

Kommentaar

Tundub, et jääb siis Hiiu?
                            Mingi Kalju vihkaja kuidas sa julged üldse Hiiule mängima minna. Antu21 lööb su raisakotka seal nagunii maha

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              Mingi Kalju vihkaja kuidas sa julged üldse Hiiule mängima minna. Antu21 lööb su raisakotka seal nagunii maha
                              Õigus jah. Nüüd on julm dilemma - Kalevis on Aavo, Hiiul Antu

Kommentaar

Õigus jah. Nüüd on julm dilemma - Kalevis on Aavo, Hiiul Antu
                                Kalevis on kergem, kuna kui Aavo sind vaatab mõtleb ta et on peegli ees. Seega soovitan Kalevit.

Kommentaar

Working...
                                X