Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Kuidas Soccernetlased koos vutti\'
Algselt postitas arizonic
oot sry.. ma ei jaga matsu.. et nagu inimesed mängivad siin omavahel.. kasutajad või soccerneti klubiliikmed??
EDIT: võtsin viitsimist ja klugesin esimese lk poste ka ja palju eeku vaja on, et kaasa lüüa.. tra, mul palk otsas
mängivad kõik kes viitsivad.Ma hiiu kohta öelda ei oska,kuid kui artel läheb mänguks siis ole ainult usin mees ja vea oma paks perse kohale ja mängi,maksma ei lähe see sentigi.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
No. Kui Artel, siis oleks vähemalt kas 20 venda kokku vaja. Kui Hiiul siis saab poolel väljakul ka teha ning piisab 16. Kõik sõbrad kaasa ja veetke suurepärane neljapäeva pärastlõuna Hiiul vutti mängides.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
et..kas keegi oskab, siis kellaaja öelda mis paika jääb?? kas tõesti jääb kella 14 peale? minu joaks on see vara..16-ks aga EHK suudaksin end kohale sõidutada.. töö, u know..
Kommentaar