Laske mind maha palun.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Elusitt päev
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkommenteerid äkki oma päeva? hakkab parem usu mindAlgselt postitas Mikusiku Vaata postitustTäna hommikul oli umbes 20 minutit pohmakas, siis hakkasin õlut jooma ja läks üle. Homset ma näha ei taha.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustÕige peaparandamine on kunst, mitte mingi tilu-lilu
Kuldsed sõnadInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustVaatasin e-kooli ja nägin, et mata töö hinne 3+, kuigi olid kõik õiged.
Ja nii juba pikka aega. No pangu see üks neli ära, aga ei.
See ikkagi vastab kõnekäändele: Õpetajad panevad hindeid nägude järgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMis juhtus?
Hakkasid mehed meeldima?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMis juhtus?
Hakkasid mehed meeldima?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
hüppeliiges läks jälle, jess. kolmas kord 4,5 kuu jooksul. praegu on üldse kõva, käin parema jalaga magnetravil ja võimlemas veel, suutsin juba vasaku uuesti ära vigastada kuskil sita pinnasega platsi peal niisama loopides. eriti masendav. septembrini palli ei puutu. ja kõnnin ainult siledal pinnasel.
kas keegi kossu mängib või mingil muul põhjusel jalgu siduma, teipima või mida iganes nendega tegema peab ? on üldse võimalik nii kossu mängida, et ka kõige halvemini maandudes 100% kindlalt hüppeliigesega midagi ei juhtu ? kuidagi kinniteibituna vms.½121½
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar