Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

palju rulli läks? Ja üleüldiselt miks ei vastuta pank selle eest? Miks vastutab klient?

Kommentaar

.. vahva see Swedbank'i puudutavate uudiste rida:

* Swedbanki pangakaartide PIN-id võidi varastada
      * Swedbank lajatas 2000 kliendile võlad kaela
      * Swedbanki internetipank oli maas
      * Swedbank sai Eestist ligi 3 miljardit puhaskasumit
      * Keskmine Eesti klient tõi Swedbankile 2000 kr tulu
      * Swedbank koorib eestlastelt kõrgemat intressi

Kommentaar

Tööjuures projekte pole ja tahetakse minu 0.5 koormust veelgi vähendada. Kohtumiseni täis pea ja pohmaka teemas.

From Tartu with love,

cannuman

Kommentaar

Aga mulle helistas eile hommikul Swedbanki esindaja, kes palus tulla vestlusele, et kuidas paremini säästa ja investeerida. Palusin end mitte tülitada, sest olen haige.

Umbes viie tunni pärast helistas samast pangast uus näitsik. Tema saatsin juba perse. Viisakalt ja härrasmehelikult.

Kuid ma kahtlustan, et see ei jää viimaseks kõneks. Õnneks on mul järgmiseks juba vastus valmis: "nõu võite mulle hakata andma siis, kui mu senised investeerimisfondid on jälle kasumisse jõudnud".

Aitäh tähelepanu eest.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

sellel mehel oli ka sitt päev.

Miilits pidas kinni ja viis ära Mark Sirõki, kes protesteerides aheldas end käeraudadega Moskvas asuva Eesti saatkonna aia külge. Miilits pidas kinni Naši liikme Mark Sirõki, kes protesteeris täna üksi Moskvas asuva Eesti saatkonna ees, teatab portaal Vetšernaja Moskva. Sirõk avaldas meelt Baltimaades toimuva venevastase propaganda vastu. Sirõk aheldas end käeraudadega aia külge ja hoidis käes plakatit «Eesti, aitab valetamisest». Paari minuti pärast kohale saabunud miilits pidas mehe kinni ja viis ta jaoskonda. Sirõki kinnitusel pole üksikisiku meeleavalduseks luba vaja võtta ja seepärast on ta kinnipidamine ebaseaduslik.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Aga mulle helistas eile hommikul Swedbanki esindaja, kes palus tulla vestlusele, et kuidas paremini säästa ja investeerida. Palusin end mitte tülitada, sest olen haige.

Umbes viie tunni pärast helistas samast pangast uus näitsik. Tema saatsin juba perse. Viisakalt ja härrasmehelikult.
              Swedi inimesed räägivad, et helistamise sagedus on seotud omatava finantsvara suurusega. Et panna kaks korda päevas helistamine perspektiivi - mulle näiteks helistatakse umbes kord kvartalis.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                Swedi inimesed räägivad, et helistamise sagedus on seotud omatava finantsvara suurusega. Et panna kaks korda päevas helistamine perspektiivi - mulle näiteks helistatakse umbes kord kvartalis.
                Krt Martin ongi see kes eile selle suure mammona tasku pistis
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Sain teada, et turniir Itaalias ei toimu

Kommentaar

toptop.ee lõpetas tegevuse
                    Enam ei saagi tarkade tädide videolõike vaadata ja kuulata teemadel "autotööstuse kriis", "mesilaste elu" jne.

Soome maksuametile pean kah 700euri tagasi maksma raisk.
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

on meil siin tegemist kevade või sügisega? kangesti meenutab viimast
                      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

homme tuleb

Kommentaar

Kurat, eile sain keemia töö nelja, olin õnnelik, lasin koridoris väikse kukerpalli, põlve lõin ära ja rsk, viimases põhikooli kehkas ei saagi kaasa teha.

God Damn Chuck Norris.
                          slimm.ee

Kommentaar

Tahtsin Autobussijaamast Alekokile minna. Sõitsin esmalt tramm nr 4-ga Ülemistele. Siis istusin esimesele trammile, mis vastassuunas läks. See reis lõppes Koplis Volta peatuses, kui sai villand pidevalt möliseva narkomaani kõrval istumisest. Järgmise trammiga tagasi kesklinna ja siis juba õige Tondi nr 4 trammiga Alekokile. Vähemalt jõudsin Portugali treeninguks kohale, et kuulda väikeseid Nani-fänne.

Siuksed luuserid tulevad aint Saaremaalt. Miko, võta õppust!

Kommentaar

Järgmine kord proovi busse 23, 23A või 17A. Saad ühe sõiduga staadionile

Kommentaar

23 ja 23a ei lähe enam bussijaamast ju.

Kommentaar

Working...
                                X