Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma nägin pedelipuu Sardiinias mingi prantslase kaelas. Tüüp tuli mingisse restorani sööma. Ma mõtlesin, et vajutan ta ära, aga liiga põkk oli ikka. Ma ei saa aru, kuidas nad nii tugevad saavad olla. Vend oli rohkem lihastes kui Scooter.
Algselt postitas Britu
Ma mõtlesin, et vajutan ta ära, aga liiga põkk oli ikka. Ma ei saa aru, kuidas nad nii tugevad saavad olla. Vend oli rohkem lihastes kui Scooter.
Siis oli ikka tõsine põkk.
Aga sa selja tagant ei üritanud läheneda?
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Konn! Sa mäletad, mida me tol foorumipeerude üritusel rääkisime?
Igatahes lubasin Konnale pedelipu tagastada ja selle suursündmuse tunnistamiseks tuleb kindlasti hulganisti inimesti kohale kutsuda. Nii et anna teada, millal oma asenduslipust loobuma pead.
asenduslipp, mille ma Madridi pedelinnaosast 15 euro eest ostsin, on hetkel lipu pärisomaniku käes.
seega paanilist kiiret ei ole, teeme ürituse siis, kui tundub, et meie hing on suurürituse jaoks valmis. kuna mõned pervomad tahtsid publikuks kutsuda ohtralt alaealisi totse, siis tuleks see sättida ilmselt koolivaheajale. siis saavad nood kodus valetada, et on Tallinnas ekskursioonil.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
asenduslipp, mille ma Madridi pedelinnaosast 15 euro eest ostsin, on hetkel lipu pärisomaniku käes.
seega paanilist kiiret ei ole, teeme ürituse siis, kui tundub, et meie hing on suurürituse jaoks valmis. kuna mõned pervomad tahtsid publikuks kutsuda ohtralt alaealisi totse, siis tuleks see sättida ilmselt koolivaheajale. siis saavad nood kodus valetada, et on Tallinnas ekskursioonil.
Sokipilt rumalate küsimuste teemas tuletas mulle meelde, et...
Mina ja mu hing oleme igatahes valmis.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar