Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes kaotas pedelipu!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes kaotas pedelipu!?\'

PARAADILE!

Kommentaar

Ma nägin pedelipuu Sardiinias mingi prantslase kaelas. Tüüp tuli mingisse restorani sööma. Ma mõtlesin, et vajutan ta ära, aga liiga põkk oli ikka. Ma ei saa aru, kuidas nad nii tugevad saavad olla. Vend oli rohkem lihastes kui Scooter.

Kommentaar

ma nägin pedelipu Tartus Jaama tänaval. see oli aknast väljas ja peale oli kirjutatud pace:P

Kommentaar

Algselt postitas fcflora90

pace
          Typo?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

minu teada on pedelipp pidevalt lehvimas Tallinnas nn. punaste laternate tanavas ehk siis Sauna tanaval
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Britu
              Ma mõtlesin, et vajutan ta ära, aga liiga põkk oli ikka. Ma ei saa aru, kuidas nad nii tugevad saavad olla. Vend oli rohkem lihastes kui Scooter.
              Siis oli ikka tõsine põkk.

Aga sa selja tagant ei üritanud läheneda?
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Leidsin pedelipu ylesse.
                Sell v6ib seda kohe orkutisse vaatama minna. Panen pildi sinna yles.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ära jama, see ammu leitud- mukile jäi Itaalias silma.
                  Supplies!

Kommentaar

Ju siis itaalased on ta siia maha parseldanud.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Konn! Sa mäletad, mida me tol foorumipeerude üritusel rääkisime?
                      Igatahes lubasin Konnale pedelipu tagastada ja selle suursündmuse tunnistamiseks tuleb kindlasti hulganisti inimesti kohale kutsuda. Nii et anna teada, millal oma asenduslipust loobuma pead.
                      Supplies!

Kommentaar

juhhei-juhhei!

asenduslipp, mille ma Madridi pedelinnaosast 15 euro eest ostsin, on hetkel lipu pärisomaniku käes.
                        seega paanilist kiiret ei ole, teeme ürituse siis, kui tundub, et meie hing on suurürituse jaoks valmis. kuna mõned pervomad tahtsid publikuks kutsuda ohtralt alaealisi totse, siis tuleks see sättida ilmselt koolivaheajale. siis saavad nood kodus valetada, et on Tallinnas ekskursioonil.
                        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Suvine koolivaheaeg oleks kõige parem, siis seelikud lühemad...
                          Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                            juhhei-juhhei!

asenduslipp, mille ma Madridi pedelinnaosast 15 euro eest ostsin, on hetkel lipu pärisomaniku käes.
                            seega paanilist kiiret ei ole, teeme ürituse siis, kui tundub, et meie hing on suurürituse jaoks valmis. kuna mõned pervomad tahtsid publikuks kutsuda ohtralt alaealisi totse, siis tuleks see sättida ilmselt koolivaheajale. siis saavad nood kodus valetada, et on Tallinnas ekskursioonil.
                            Sokipilt rumalate küsimuste teemas tuletas mulle meelde, et...

Mina ja mu hing oleme igatahes valmis.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                              Sokipilt rumalate küsimuste teemas tuletas mulle meelde, et...

Mina ja mu hing oleme igatahes valmis.

DUUBELDAN!!!!
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

kes kaotas?

Kommentaar

Working...
                                X