Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narkootikumid?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust

(faak.mis see nii äge välja ei näe kui kasepatsil?!)
    Video link tuleb panna kastide vahele ja aadressi veidi muuta.

Esialgne aadress: http://www.youtube.com/watch?v=vX1CvW38cHA
    Muudetud aadress: http://www.youtube.com/v/vX1CvW38cHA

Kommentaar

mina ütlen jaaa
      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
        mina ütlen jaaa
        võiks legaliseerida küll. on nad ju kahjutumad kui tubakas.
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

esiteks, oma väitega on küll lahe nõustuda. teiseks on nupp edit olemas. kolmandaks, minujaoks otsest vahe pole, kas need on legaalsed, või mitte, lihtsalt legaalsena nad ohustaks meie elu. nt, kui legaalsed on, siis satub autot juhtima rohkem juhte, kes on "laksu all", ja narkouimas on eriti ohtilk teistele liiklejatele. Mina isiklikult ei ole teinud ja ei kavatse ka, ei näe lihtsalt mõtet. Kes tahavad, tehtku. Kui autodele ja motikatele ja muudele juhitavatele sõidukitele teha väike asjake, mis hingeõhujärgi suudab konrtollida, kas on tehtud või mitte, ja ei lase sõitu alustada kui oled teinud, siis võib minuarust isegi legaliseerida.

Kommentaar

Pits viina ja amps hapukurki on igal ajal parem kui narkootikum.

Isegi näinud kuidas süütust kanepi pahvimisest saanud alguse masendav allakäik mis lõppes vanglaga.
            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
              Pits viina ja amps hapukurki on igal ajal parem kui narkootikum.

Isegi näinud kuidas süütust kanepi pahvimisest saanud alguse masendav allakäik mis lõppes vanglaga.
              ma arvan, et rohkem on vangi satutud selle pitsi viina pärast kui süütust kanepi pahvimisest.
              Algselt postitas Iceman
              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                ma arvan, et rohkem on vangi satutud selle pitsi viina pärast kui süütust kanepi pahvimisest.
                Ega jah....viin on tarkade meeste jook.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Võin lubada, et päris kindlasti ei ole üldse nii.
                  Kindel? Väga levinud on ja väga väga kergelt kätte saadav.

Sellepärast tegelikult poleks erilist vahet kui legaliseerida...

Voib olla olekski parem kui asi lubatud oleks sest siis saaks selle maksustada ja paremini kontrolli alla?

Kommentaar

Nagu vana ütlus käib: probleem ei ole drug use, vaid abuse. Sama kehtib ka alksi, suitsu, mäki, telekavaatamise jm kohta.

Ja see on kõik, mis mul sel teemal öelda on.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                      ja paremini kontrolli alla?
                      Seleta mulle ära, kuidas saadakse järsku narko kasutamine kontrolli alla, kui alko joomise, mis on ju legaalne, üle pole siiamaani kontrolli saadud?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                        Seleta mulle ära, kuidas saadakse järsku narko kasutamine kontrolli alla, kui alko joomise, mis on ju legaalne, üle pole siiamaani kontrolli saadud?

Ainus asi, mis saadakse, on maksud ja teatav turismiedendus.
                        Sellegi poolest kuluks sulle reede puhul üks joint ära.
                        buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Paljud tarbivad tänapäeval salaalkoholi? Müük ja johtuvalt sellest ka toodete kvaliteet on ju kontrolli all. Asja point on selles, et inimesed, kes tahavad narkootikume tarbida teevad seda nii või teisiti. Kui nad seda teevad, tehku parem kvaliteetset kraami, mitte mingit ülepritsitud paska.

Sarnane asi on süstalde ja heroiini jagamisega riigi poolt narkomaanidele nagu on praegu Portugalis (kui just pole ära lõpetatud). Heroiinisõltlane saab oma laksu kätte nii või teisiti. Saagu parem siis tasuta ja puhaste süstaldega, mis hoiab ära HIVi leviku ja igasugused röövimised narkomaanide poolt, et õhtust doosi kätte saada.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                            Paljud tarbivad tänapäeval salaalkoholi?
                            umbes viiendik viinaturust kuulub salaalkole.

Kommentaar

Ma mõtlen salaviina all pigem solkalkoholi. Sinna salaalkoholi alla lähevad vist need Remedia-või-misiganes-suur-viinatootja-see-oli-kes-räigelt-riigi-üle-lasi tooted ka, millel vassiti maksumärkidega. Sellisel juhul pole kvaliteedis (millest mina rääkisin) erilist probleemi, vaid on tegu rohkem juriidise pettusega.

Kommentaar

Rõõmusõnum oopiumisõpradele - lääneriikide kohalolek Afganistanis on oopiumikasvatust tõstnud (võrreldes aastaga 2001 lausa 40 korda), mil pukis oli Taliban. Vähemalt allmainitud graafiku sõnul. Ilusat sõja jätku!

Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X