Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narkootikumid?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Narkootikumid?!\'

Algselt postitas Nathan

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas Nathan

Algselt postitas Ch1ller666

Kuidas üldse narkootikumi defineerida? Kas iga aine mis võib sõltuvust tekitada on põhimõtteliselt narkootikum?
    Kurat kas need kes pole midagi kunagi proovinud saavad lõpuks aru et SÕLTUVUSSE JÄÄB AINULT HEROIINIST, JA KURADI MOONIVEDELIKU SYSTIMISEST!

Kanep v6i siis Weed v6i Marijuana v6i kuidas kellegile, POLE mitte kunagi olnud narkootikum!!!!!!
    Tegin selle teema natuke teiste asjade peale m6eldes!

Aramis vms sina m6ista seda et kui vaadata yleyldse siin paljusid hääletusi, siis peaksime juba ammu olema Delfis suitsetajatest, pederastidest, alkohoolikutest pooleajuga jalgpallurid!

Ma usun, et eesti ühiskond on väga salliv alkohoolikute ja suitsetajate suhtes, on muutumas sallivaks ka pedede üle, aga narkoteemasse suhtutakse erilise vihaga.
    Sellest ka mu varasem sõnavõtt.
    Ja eks ta on arusaadav, et suhtutakse. Mind on alati vihale ajanud see sallivus alkoholi üle. Ja mina kui mittesuitsetaja pole ka kanepit proovinud, aga muud kergemad pulbrid ja tabletid on läbi käinud ning tervis on muidugi oma teha ja loll on see, kes seda rikkuma hakkab. Kahjuks aga inimesed on lollid ja seda eriti noorest peast ja pluss see ka et tervis on selline asi, mis 20 aastasena tundub, et jääb igaveseks. Kõik kes nii tunnevad, sis võtame kümne aasta pärast teema ülesse. Valus tõde on selleks ajaks selgunud.

ME VÕIME JUBA HOMME SURNUD OLLA!
    Surm oleks OK...Aga on palju ebameeldivamaid variante.

Kommentaar

Pane teema lukku siis kui ei meeldi midagi.....
      põhimõteliselt on see igayhe enda teha ja INIMENE ytleb EI kuigi tglt on teinud ja muud v2rki, sest ta ei taha yhiskonnas teiste põrmu alla sattuda!

ausõna wooooooooooooord
      R.I.P Steffi
      7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Algselt postitas Nathan

Pane teema lukku siis kui ei meeldi midagi.....
        põhimõteliselt on see igayhe enda teha ja INIMENE ytleb EI kuigi tglt on teinud ja muud v2rki, sest ta ei taha yhiskonnas teiste põrmu alla sattuda!

ausõna wooooooooooooord

Sul pole kunagi tõelist bad trippi olnud Narko laastab inimhinge. Aga keda see huvitab, nooruses tahame ju kõik ise selle läbi proovida
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Just..good point...Ma mäletan ka narkost ikka väga kohutavaid pohmakaid. Ja selle sõna taga on ju tegelikult keha piinlemine mürkide käes, mis enamusel kindlasti alkost tuttavad on. Ja mida rohkem keha seda peab läbi tegema, seda nõrgemaks ta jääb. On kindlasti ka raudse tervisega inimesi, aga seda enne keskiga selgeks ei tee.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Just..good point...Ma mäletan ka narkost ikka väga kohutavaid pohmakaid. Ja selle sõna taga on ju tegelikult keha piinlemine mürkide käes, mis enamusel kindlasti alkost tuttavad on. Ja mida rohkem keha seda peab läbi tegema, seda nõrgemaks ta jääb. On kindlasti ka raudse tervisega inimesi, aga seda enne keskiga selgeks ei tee.
            Rohelisest ei tohiks mingi valemiga pohmakat tulla.
            Ja järgmine kord vaatan oma kirjapilti korralikumalt

Kommentaar

Algselt postitas Premium

Algselt postitas Aramis

Rohelisest ei tohiks küll mingi valemiga pohmakat tulla.
              Kle loe teema läbi ja siis võta sõna. Küll ei sobi su lausesse selgelt, sest mina oma jutus viitasin, et ei tea rohelisest midagi.

Kommentaar

ehheee...rohhist saad sa sellise laksu masendust, et lausa naerma ajab...see on tegelt seotud sellega mis kraami konkreetselt sikutad
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Karju appi!

Aramis miks sa arvad et mule pole kunagi nii 6elda bad trippi olnud on kyl ja alati peaaegu......
                  see ongi asja POINT miks ei tehta sead nagu joomist kuradi iga fucking n2dalavahetus!!daaaaaa

krt nõrgad jäävad sõltuvusse fuck igal pool on narko sa arvad et ma ei eta sellest mitte munnigi......mõni sõber ei joo enam peaaegu yldse aastaid on teinud narksi aga samas nad saavad ise nii kaua pausi pidada kui vaja on!

NÕRGAD ON SÕLTLASED
                  R.I.P Steffi
                  7.05.05

Kommentaar

mis kvalifitseerub narkootikumi alla, on igatpidi mõttetu, leian ma.

ja mis kvalifitseerub, on igaühe enda otsustada, kuid mina toetan laialt levinud arvamust (st. alkohol, kohvi ja nikotiin pole, kuid muud ained nagu kanep jne juba on).
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Nathan

Karju appi!

Aramis miks sa arvad et mule pole kunagi nii 6elda bad trippi olnud on kyl ja alati peaaegu......
                      see ongi asja POINT miks ei tehta sead nagu joomist kuradi iga fucking n2dalavahetus!!daaaaaa

krt nõrgad jäävad sõltuvusse fuck igal pool on narko sa arvad et ma ei eta sellest mitte munnigi......mõni sõber ei joo enam peaaegu yldse aastaid on teinud narksi aga samas nad saavad ise nii kaua pausi pidada kui vaja on!

NÕRGAD ON SÕLTLASED
                      Ka tugevaid sõltlaseid jätkub.Ja ei pea üldse sõltlane olema,et tunda kassiahastust,surmahirmu ja räiget pohmakat(millest erilise tekitavad aine ja alko koos).Muuseas märgin ära,et olen kaks suve Amsterdamis tööl olnud,üht-teist näind ja proovind,aga soovitaks ikkagiangem parem tina,lõbusam,odavam jne.Aine on kaval enesepettus kuna mõte sel ajal hullult töötab ja hindad oma võimeid üle. P.S.sõltuvusest niipalju:üks mu sõber sõitis end kunagi autoõnnetuses ratastooli,mille järgselt elas nagu leitnant dan forrest gump\'is selle erinevusega,et ühel heal päeval kui kõik hea oli juba ära proovitud,tuli nõelast liiga suur doos välja...
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Inimene kes ka peale hommikust trippi ikka narkot regulaarselt kasutama jääb ongi narkomaan. Regulaarne kasutamine on see kui sa kuus juba kaks-kolm korda kasutad.

Kommentaar

Arvestades, milliseks on minu kunagine lapsepõlvesõber muutunud peale aastatepikkust savutamist, võite juttu \'roheline pole ju mingi narko\' mu käele rääkida, coz the face - it ain\'t listening!
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Arvestades, milliseks on minu kunagine lapsepõlvesõber muutunud peale aastatepikkust savutamist, võite juttu \'roheline pole ju mingi narko\' mu käele rääkida, coz the face - it ain\'t listening!

WORD!

aga noh lolllid lapsed, kui tahate savutage ja süstige palju tahate. saabki geenibassein puhastatud

Kommentaar

su lapsepõlvesõber tõmbabki \"savu\"

rohh on selgelt narko, mis tekitab küll sõltuvust aga millest on lihtsam vabaneda kui suitsust. samas avaldab ta rohkem survet kesknärvisüsteemile...
                              ...ja plajudele saabki saatuslikuks suhtumine, et mina küll sõltuvusse ei jää ning kukutakse end pähe süstima.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Olete te midagi Nii õelda NARKOTSI teinud pikemat aega et nii targaks olete saanud??
                                R.I.P Steffi
                                7.05.05

Kommentaar

Working...
                                X