Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kinos käimas Film \"Goal\"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kinos käimas Film \"Goal\"

Ehk siis tahaksin seda ise ka vaatama minna lähipäevil ja ehk on mõni juba käinud ning saaks natuke infi , et kas on mõtet minna ning kuidas filmi hindaksite kümnepallisüsteemis
    MIngit Cräppi ei viitsi küll vaatama minna , aga Cinemanias tundus küll suht korralik.
    Anyways LAske aga tulla(A)

Vastus teemale \'Kinos käimas Film

ma ka sinemaaniast nägin.. tundus vaadatav olevat... aga niguinii on selle mexikan boy piinamisega nati liialdatud jne.. ja see tundus ka kuidagi tavaline, et tüüp on kasvanud vaesuses ja tegelt on ta üliandekas ja saab lepingu aga kõik kiusavad teda kuid vaatamata sellele tüüp pingutab ja ei anna alla, kuigi vahepeal on juba murdumas ja siis lõpuks on ta kangelane.

vot.

Kommentaar

Kui seal viimasel minutil värava löömisega häpi endi ei ole, siis ma küll seda vaatama ei lähe!
      üldse parim jalkafilm oli see mida tv3 ikka aegajalt näitab, kus üks koer oli meeskonnaliige ja lõi väravaid ja värki...jumala armas ju
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ma Cinemaniat ei näinud, aga olen näinud seda lühikest treilerit telekast, kus see peamees mingit imelikku hüppega lööki teeb korduvalt. Päris naljakas. Kinno lähen ikka.

Kommentaar

jalgpallifilmid on ikka üsna hirmutav nähtus. pärast selle koera filmi, siis beckhami triblamise asja ja mingit cräppi veel hoian ma neist kaarega eemale.
          ja Real Madrid andis ka mingi oma filmi välja. well jeah, otsigu lolli, kes kinno seda vaatama läheks.

Kommentaar

Trailer oli päris norm aga see hüppelt löök meenutas rohkem nagu mingit Ang Lee kung fu flick\'i kui tõsist vutifilmi :P
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Käisin vaatamas reedel. Tore film oli aga häirivad need hüppelt löögid. Ta nagu annab palli äärele siis tuleb palli tagasi, kas ta siis juba jõuab palli endale üles kõksida ja sisse lüüa. Imelik. Daywalker, viimase minuti värava on olemas. Newcastel pidi viimased 3 mängu võitma, et pääseda Champions Leaguse. Esimene oli Chelseaga, see võideti 1:0, teine oli Fulhamiga see võideti ka 1:0 (vist.), ning kolmas mäng oli Liverpooliga, alguses läks NUFC juhtima 1:0 siis lõi Igor Biscan 1:1 siis lõi `pool 2:1 siis lõi NUFC 2:2 ning lõpuks lõi peategelane viimasel minutil karistuslöögist 3:2 ning kõik on rõõmsad ning Newcastle sai CL`i.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

egas kõik vutifilmid sitad ole... no muidugi need koerad ja mingi selline oli kaa.. kus mingi kits maskotiks jne...

aga asjalik vutifilm(minuarust) oli näiteks the match... või midagi sarnast.

Kommentaar

Shaolin Soccer ruuls. Ja siis Mean Machine ka.
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas realmadridfan

Shaolin Soccer ruuls. Ja siis Mean Machine ka.
                    shaolin socceris oli jalgpall teisejärguline. aga lahe oli jah.

Kommentaar

eks ta veidi ülepingutatud oli, aga mitte liigselt.

Kommentaar

no mina ei tea. see Goal! mis mina e-mulest tõmbasin valmistas mulle küll selge pettumuse. terve filmi mingid venetsueela raseerimata 50-aastased tegid üksteisele mõnu tagant ja eest. tegevus ei käinud isegi jalgpalliplatsi läheduses mitte. väga nõrk!

Kommentaar

Tundub päris hea olevat, tõmban.
                          Kluivert ka seal. Wee.

Kommentaar

Lahe oli see, et Liverpooli vastu mängis Toon lausa 5 ründajaga - Kluivert-Shearer-Ameobi-Harris-Munez. Või oli Munez keskel ikka? Enivei, ka 4 ründajat teeks isegi Ossie Ardilesele au.
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Lahe oli see, et Liverpooli vastu mängis Toon lausa 5 ründajaga - Kluivert-Shearer-Ameobi-Harris-Munez. Või oli Munez keskel ikka? Enivei, ka 4 ründajat teeks isegi Ossie Ardilesele au.
                              Miks te seda päriselus ei tee siis? Saaks me ka mõne värava ja kolm punkti.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                              X