Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis ajab oksele või tekitab rõveduskõdi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või tekitab rõveduskõdi?\'

Algselt postitas Martin

Algselt postitas realmadridfan
    Mis op oli? Adenoidid või ninavahesein vms?
    Adenoidid.
    Nojah, mul õnneks lõigati need juba 7- aastasena ära.

Aga teemasse veel - kõrgus, küüned, okse nägemine jne.
    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

mul ka adenoidid ära lõigatud... kusjuures eriti pervol põhjusel...

kuna mul koguaeg nohu, siis arvati, et mingi seos adenoididega.. lõigatid raisad ära aga nohu jätkus

hiljem avastati allergia.

Kommentaar

ahjaa... herr martini jutule sarnased linnalegendid, mis meil laagris räägiti:

1. Mingi tibi ja kutt kohtusid peol.. ja asi läks nii kaugele, et astusid vahekorda. Mõni aeg hiljem hakkas tüdrukul vagiina piirkond kahtlaselt sügelema. Tüdruk läks arsti juurde.. pärast mõninagid uuringuid küsis arst neiult, et ega too ei ole hiljuti kellegagi vahekorras olnud. Tüdruk vastas, et on küll, ta kohtas ühel peol kutti ja magas temaga.

Arst olevat selle peale öelnud, et teil on vaglad ja ilmselt see noormees kepib surnuid.

2. tibi ja kutt olid vahekorras ja tibi tegi ettepaneku teha anaalikat. Ütles siis kutile, et võta kapist libesti... no kutt võttis, määris riistale ja hakaks töötama. Mõne aja pärast võttis kutt oma noksi välja, pani tule põlema ja ehmatusega nägi ,et riist on ülipruun.. mõttles, et sitane ja oksendas tibile selga.....

Hiljem tuli välja, et libesti asemel kasutas ta kogemata isepäevituvat kreemi...

Kommentaar

Algselt postitas taku*
          ahjaa... herr martini jutule sarnased linnalegendid, mis meil laagris räägiti:
          Minu jutt polnud selle noormehe jaoks kahjuks linnalegend
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

inimese lahkamine

Kommentaar

Taku esimene jutt juhtus Saksamaal ja tüüp oli käinud mingisugust vanemat prouat rüvetamas.
              308

Kommentaar

ahhaaa. nu mina ei tea kus need juhtusid või midagi.. igatahes mingi rootslane rääkis neid meile... tont seda teab, kust ta neid jutte kuulis.

Kommentaar

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või teki

Mina kuulsin seda totsilt, kes elab Saksamaal ja ajalehtedes oli vist ka sellest mõnuga pasundatud

aga kui teemasse minna, siis mina ei saa üheski ühistranspordiliigis sõites aknast välja vaadata. Kui ma välja vaatan, siis on selline tunne, nagu keegi hakkab noaga nina ära lõikama
                  308

Kommentaar

põhjakäinumatel prükkaritel on tavaline et vaglad juba eladeski küljes ripuvad.
                    kellele vaglad ja kõiksugu muud inimese küljes elada võivad ussikesed ei meeldi, pole ka mõtet politseisse tööle minna.

tuli ka üks hea jutt meelde: kunagi oli üks isand ennast üles poonud mahajäetud majas ja kui ta lõpuks üles leiti siis hakkasid tuletõrjujad teda maha tõstma aga keha oli juba nii mädanenud et nahk jooksis koos riietega maha aga härra ise jäe endiselt köiega lakke rippuma. sama teema pidi ka tulekahju ohvritega olema et nahk kipub lahti olema.

Kommentaar

Rõve on näha mingi räpase vanainimese kehal või eriti näol mingit mädanevat armi või haavandit. Kõhust käib vastik jõnks läbi ja kiiresti vaatan mujale.

Kehakultuuri suusalaagris läksin hommikul peldiku ja see oli nii rõvedalt alkohoolikute poolt täis ropsitud ja situtud, et kui ma esimese söömu tõmbasin pidi rops suust purskuma, õnneks sain pidama.
                      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või teki

Kas just rõvedusekõdi, aga igatahes on mul kahtlane nõrkus valge peaga vinnide suhtes. Kui näen mõnda, siis tahaks julmalt katki pigistada - lihtsalt liiga haige nagu - !!!!!! Fak this shit...
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

REIELUU MURD
                          R.I.P Steffi
                          7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Eriline kõhedus on tekkinud eluaeg madusid nähes.Kinos neid nähes siirduvad jalad hoobilt eesistuja õlgadele.Kunagi jooksis Kosmoses film \"Kaljukits-1\",kus kangelane põgenedes mägedes näljasena lõgismaoga kohtus,ta kiviga tappis,kõhu pooleks lõikas ja sisu ära sõi...eriti võigas.
                            Siis võib ette kujutada endale,mis tunne oli,kui ükskord tuttavat stripparit koju juhtusin viima ja ta oli koos esinemispartneri mister X-iga,kel imelikult suur ja raske seljakott kaasas.Ütles mulle,et tahad näha,mul püütonikene pisut rahutu pärast esinemist ja tahab kotisuu vahelt uudistama tulla.Külm higi ees panin pidureid ja autost välja.Õnneks meie sõbralikud silitamised jäid seekord ära ja kott jäi avamata.Siiski oli edasi sõita tõeline piin ja kerge oli pärast \"head õhtut\" öelda.

Keegi siin mainis inimese lahkamist.Tõesti väga karm üritus.Mul õnnestus mingit kohtu-meditsiinilist lahkamist jälgida,kus vang oli kaaslaste poolt läbi pekstud paar päeva tagasi ja hinge heitnud.Kõik protseduurid algusest lõpuni vaadata õnnestus viiel inimesel 18-st(mõnda ei aidanud isegi nuuskpiiritus).Räigeimad episoodid olid kolju saagimine,aju-uuring,rindkere avamine,kõhuõõs s.h. mao avamine(kohutav hais).Verd,mis oli poolhüübinud,eemaldati pidevalt kulbiga.Igast elundist võeti proov,sel tüübil olid neerud lahti pekstud ja ribid puruks jne.Ennem kui keha ristpistega jälle kokku tõmmati,visati laual lebanud jama suvaliselt kõhtu tagasi.Loomulikult töötasid seal vennad ebakainelt.Paar tundi hiljem tellisin Nõmme restos singirullid ja roopisin nad sealsamas peldikus välja.

Päris rõvedana tunduvad veel sex loomadega,väljaheitemängud,suht süütuna tunduv oma ninakollide söömine,kalaraipehais(üldse halvaks läind asjad),merehaigus,seebi ja plastiliini söömine juustu pähe odekapanijatel ja sokid,mis pesematuse tulemusel äädikaaroomi omandanud.Kunagi suusalaagris ajas üks hästi süüa tegev parmustunud kokk(rahu tema põrmule) Capsicam\'iga habet arvates,et see on habemeajamiskreem...

P.S. Mulle tegi laser-ninaoperatsiooni dr.M.Kull Tartus,suht mõnus,\"koka\"lapid pandi enne tuimestuseks ninna.Tunduvalt ebameeldivam oli mandlite eemaldamine,kui rääkida pärast ei saanud.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Terve/kogu maailm

Kommentaar

käid ringi kett pidevalt suust väljas?

Kommentaar

Working...
                                X