Nutt ja hala selle üle, et trammiteede ehituse tõttu läheb liiklus kesklinnas kinni. Viimane aeg on trammiliiklus korda teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Trammiliiklust ei tehta korda. See on ikka samas loogikas kinni, mis oli NL tehaste ajal. Tehakse korda olemasolev seis.
Rämedalt ajab kettasse see, kui keedetud munal ei tule koor normaalselt ära, vaid koore külge jääb ka pool muna. Ma tahaks selle muna kannaall ära lömastada, aga ei viitsi koristada pärast.
Pidavalt olema värskete munade viga (öko-shit. mitte poest ostetud). Ei aita siin ehmatamine, ega midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTrammiliiklust ei tehta korda. See on ikka samas loogikas kinni, mis oli NL tehaste ajal. Tehakse korda olemasolev seis.
Rämedalt ajab kettasse see, kui keedetud munal ei tule koor normaalselt ära, vaid koore külge jääb ka pool muna. Ma tahaks selle muna kannaall ära lömastada, aga ei viitsi koristada pärast.
Pidavalt olema värskete munade viga (öko-shit. mitte poest ostetud). Ei aita siin ehmatamine, ega midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRämedalt ajab kettasse see, kui keedetud munal ei tule koor normaalselt ära, vaid koore külge jääb ka pool muna. Ma tahaks selle muna kannaall ära lömastada, aga ei viitsi koristada pärast.
Pidavalt olema värskete munade viga (öko-shit. mitte poest ostetud). Ei aita siin ehmatamine, ega midagi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustei tea rsk, külma veega suutnud kõik koored lahti ehmatada.
Kommentaar
-
Mina ei tea. Vanaisa juurest maalt toodud munad on läbi aegade suht nigelad lahti kooruma. Poeomad tulevad lupsti ja lupsti.
A noh see on nagu nõuka sõjaväe folkloor, kus vanakesed keetsid kasarmus mune ning kutsusid noore, et too võtaks munad ning läheks vannituppa ja ehmataks neid. Võttis noor siis kastruli kaasa ja minuti pärast kostus vannitoast üks möire308
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSama siin, mõne sekundiga tulevad koored puhtalt lahti, olgu poe- või värsked maalt toodud munad.
Kommentaar
-
huvitav teema tegelikult - tahad sa sellest lähemalt rääkida?
omalt poolt tahaksin tänada toda inimest, kes siin kunagi kirjutas, et kuidagi ei saa noid "ava pakend siit" asju lahti... tol korral ajas naerma, nüüd tuleb see pea iga jumala korral meelde, kui taoline pakend kätte satub. tra, raske on teha normaalselt avanevaid pakendeid vä - pole ju normaalne, et pean noaga piimapudelit lõhkuma. homod. värdjad. jätkake teemat. peded. manchester united.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
tra see ID kaart jälle.
Tahan digiallkirja anda ja see Digidoc röögib "Juurdepääsutõend on vajalik". Proovin mitu korda, teen restarti ja sama sitt. Googledan siis ja ID.ee lehel on lahendus. Laen sealt mingi soovitatud sita (juurdepääsutõend?) alla ja paigaldan. Ja oh imet, endiselt sama sitt.
EDIT: nahuj sain tööle, mingi linnuke oli kusagile valesse kohta iseenesest tekkinud. Pool tundi raisatud oma elust.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustendiselt sama sitt.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar