Algselt postitas cbulls13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTra, justkui mingit paroodiat loeks.
http://www.parnupostimees.ee/2780458...i-vastu-kohtus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa jõudsin teisel korral lõpuni loetud. Ajakirjaniku patroneeriv stiil on üsna häiriv.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMinu arust on just väga tabav. Kasutaks pigem sõna ironiseeriv.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis aktsiisi tõsteti?
Oleks ammu aeg kütuse (eratarbija jaoks, mitte nendele kes rekkaga piima ja saia Maximasse veavad), alkoholi ja suitsude hind kahekordistada.
Kahekordistada alates millisest ajahetkest? 1994, 1998?2005;2008?...
Et noh, aastal 99 kui ma load sain, maksis bensiin E98! (mitte E95) 8,1 eeku. Praegu, 1,3 eur jämedalt. Samas, kui võtta aluseks aasta 2008 on veel kahekordistamisega arenguruumi.
A no eks piiriäärsed elanikud ja piirituse lahjendajad rõõmustavad jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEt noh, aastal 99 kui ma load sain, maksis bensiin E98! (mitte E95) 8,1 eeku. Praegu, 1,3 eur jämedalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust(keskmine) palk on kasvanud sama ajaga siiski mõnevõrra rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTehniliselt küll tulevikuteema..
Kahekordistada alates millisest ajahetkest? 1994, 1998?2005;2008?...
Et noh, aastal 99 kui ma load sain, maksis bensiin E98! (mitte E95) 8,1 eeku. Praegu, 1,3 eur jämedalt. Samas, kui võtta aluseks aasta 2008 on veel kahekordistamisega arenguruumi.
A no eks piiriäärsed elanikud ja piirituse lahjendajad rõõmustavad jälle.
Deklareeritud elukoht a'la kuskil kaugel karup*rses eriti hea lahendus pole.
Kõige idiootsem on muidugi selgitus gaasi aktsiisitõusu kohta. Energiasõltuvuse vähendamine my ass.
Tra, nagu ma oma kodu kütmiseks gaasi poest ostaks. Valin, kas võtan kallima aktsiisiga Venemaa gaasi või odavamat mujal toodetud kraamiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKahekordistada alates millisest ajahetkest? 1994, 1998?2005;2008?...
Mind ajavad närvi inimesed, kes kisavad et raha ei ole, aga ise sõidavad uhke autoga, tõmbavad päevas 2 pakki suitsu ja käivad vanalinnas joomas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar