Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Stokraamatupidurdamisprogrammist prinditi mu arve paberile, skänniti uuesti sisse, topiti pdfi ja saadeti teele.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitust10 minuti storysigpic
Kommentaar
-
Vaikselt ajab närvi ja natuke naljakas on ka.
Tallinna Vesi, olen e-arve tellija. See kuu tuli viiendat kuud järjest paberarve.
Iga kuu alguses helistan klienditeenindusse ja kurdan, et jätaks need puud ikka alles ja saadaks e-mailile, lubatakse kõik linnukesed ära märkida. Järgmine kuu sama nali. Kurat kellega magama peab, et ei saadetaks järjekordset paberit postkasti ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKui Selveris korv lindi äärde sinna "laadimiskohta" panna, siis kõik need Skittlesid seal kõrval kukuvad maha. Mitmes Selveris nii juhtunud.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustõudne pohmell oli ka, siuke maailma kõige abitum tunne oli.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Kui mul midagi poes minust eriti palju sõltumata kukub, siis see jääbki nii, ehk tekib siis kellelgi mõttekoht, et kauba paigutus pole just kõige parem. Kui aga asi ise ära fixida, siis ei saadagi sellest teada.
Aga mind ajab hetkel kergelt närvi, et keegi jobukakk on auto ilukilbid öösel pihta pannud.. oeh.. ei teagi mis on hullem pisivargus - kas kaheksa aastat tagasi kojamehed, vüi nüüd need kilbid. Igal juhul kojameeste pihta panek oleks võinud päris halvasti esiklaasile mõjuda, sest seda ei pannud ma enne tähele, kui need tööle panin.
Niisiis samas teemas ka üks rumal küsimuste - kus kohast saada 15 tollisele veljele VW originaalkilpi? Mingilt Vasjalt kusagilt nurga tagant ei taha, see annab ainult sellistele tõbrastele tööd ja tekitab samasuguseid situatsioone juurde.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Bundesliga meeste kallistused ja patsutused peale mängu! Nagu üks suur guljanie,kõik tuterdavad ja uimerdavad ringi! Mõni kaotaja treener teinekord paneb ajama,teised aga -näod naeru täis,kohtunikud töllerdavad ka sealsamas,tõsi korralikult reas seistes,aga vastates küsimustele. Seega võiks seda küsida ka rumalate küsimuste rubriigis,et kui me kaotasime,kas ma ära siis minna ei või ,vaid pean seal ilmarahvale veel vaatamiseks olema?Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustSeega võiks seda küsida ka rumalate küsimuste rubriigis,et kui me kaotasime,kas ma ära siis minna ei või ,vaid pean seal ilmarahvale veel vaatamiseks olema?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Glory hunterid, kes vahetavad oma ,,lemmikklubi'' igal aastal tulemuste järgi ja siis tulevad seletama, et minu fännatav klubi on saast jne. Oeh.
e, Twinsoccer facebookis on totaalne saast madridi fännikas, see ajab ka närvi. Serie A tulemusi peab ikka netist otsima minema -.-THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Kui ma olen terve päev uudistesaite ja sotsiaalmeediat vältinud, kui ma olen Team Streami telefonis väljalülitanud, kui ma olen 6 tundi ootanud, et mäng saaks alla laetud (maal elamise võlud) ja siis mingi tont, kes teab sellest SPOILIB mingi värdjaliku naudingu saamiseks mulle mängu vaatamise elamuse ära rikub. KURADI SPOILERID RAISK!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar