Pole hulle, mõlemas suunas avatud 2 rida (eile õhtul testisin ära). Ainult jalakäiad ei saa üle veel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPole hulle, mõlemas suunas avatud 2 rida (eile õhtul testisin ära). Ainult jalakäiad ei saa üle veel.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustSiis, kui joonestad ja suudad ära lõhkuda viimase sirkli süsi ja hakkama uut sirklit kell 21:00 Viimsist otsima.
Kui muidugi mingi imetäpset joonist vaja, siis tõesti, aga no mingi mata kodutöö jaos ma kurat tõmbaks kasvõi vabakäega ringi.
EDIT:
Mind ajavad närvi hiinlased:
1) Üks pakk on hiinast tulemas ja siiani ootan
2) Tellisin kontorisse hiina toitu ja 22min juba hilineb. Jube nälg on.
traiinlased
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOn ikka viitsimine öösel otsima minna. Sirkli saad asendada kasvõi suvalise ümara esemega (taldrik, klaas) või kasvõi kuramuse niit + harilik pliiats.
Kui muidugi mingi imetäpset joonist vaja, siis tõesti, aga no mingi mata kodutöö jaos ma kurat tõmbaks kasvõi vabakäega ringi.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
türa küll.
Garantiikorras parandavad vannitoas põrandakütet. Elektrivärk tehti korda ja nüüd vaja üle plaatida. Haldur lubas et võetakse ühendust.
Nüüd siis helistab venekeelne jõmm, ütlesin et rääkigu eesti keeles palun. Suutis öelda et ta on plaatija. No väga hea, mis päeval tulla tahate? Hmmm eee,,....no kuidas...mmm Nu ma helista teile uuesti.
Kommentaar
-
http://www.postimees.ee/2942047/kutu...ahega-kostitas sellised inimesed. Kas ta ise ei saa aru, et mitte ükski rida ei tee muud kui ainult kinnitab, et ta on mitmes kohas põrunud elus?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://www.postimees.ee/2942047/kutu...ahega-kostitas sellised inimesed. Kas ta ise ei saa aru, et mitte ükski rida ei tee muud kui ainult kinnitab, et ta on mitmes kohas põrunud elus?# 21 - El Flaco
Kommentaar
-
Üritad tööl "asju ajada" ning kõiksugused firmad annavad lubadusi, mida kunagi ei täideta. Kirjutad välismaale ametikirju ja neile ei vastata. Teed projekti, saad toetust, kuid raha ei kusagil - tuuakse vist postitõllaga. Ühesõnaga, kas tõesti nii paljud inimesed on vastutustundetud, lihtsalt vegeteerivad kusagil büroos ja ei suvatse enda kohuseid täita?
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustÜritad tööl "asju ajada" ning kõiksugused firmad annavad lubadusi, mida kunagi ei täideta. Kirjutad välismaale ametikirju ja neile ei vastata. Teed projekti, saad toetust, kuid raha ei kusagil - tuuakse vist postitõllaga. Ühesõnaga, kas tõesti nii paljud inimesed on vastutustundetud, lihtsalt vegeteerivad kusagil büroos ja ei suvatse enda kohuseid täita?
Kommentaar
-
tüübid, kes spordiklubis pärast pesemist juuste kuivatamiseks mõeldud fööniga kogu keha põhjalikult üle tuulutavad. viimasel ajal üha massilisemaks muutuv trend. ei tea, kas kuskil on mingi laifhäkk levima hakanud, kuidas kotis saunalina arvelt ruumi kokku hoida? igatahes minu käsi ei tõuse sama fööni oma pea ligi tõstma, kui äsja on mingi jorss sellega oma perekonna juveelide kallal pikalt asjatanud. täna üks lõunamaalane sikutas fööni kapi juurde, istus maha ja lasi kõik varbavahed ka ükshaaval üle. no tra küll! hakka või kodunt fööni kaasa tassima talvel.
Kommentaar
-
Tra mul käisid kodus korteris vargad, nagu mida vittu... Elan esimesel korrusel ja tuldi rõdu kaudu. Oleks võinud samal ajal kodus olla, tõsiselt tahaks neid nirke näha, kes käivad varastamas. Jubedad elukad. Sellistega kohe võiks midagi väga halba juhtuda. Krt nagunii olid mingid mustlased.
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustTra mul käisid kodus korteris vargad, nagu mida vittu... Elan esimesel korrusel ja tuldi rõdu kaudu. Oleks võinud samal ajal kodus olla, tõsiselt tahaks neid nirke näha, kes käivad varastamas. Jubedad elukad. Sellistega kohe võiks midagi väga halba juhtuda. Krt nagunii olid mingid mustlased.
Eelmine aasta oli pmst sama teema. Lasti läppar, telekas ja autovõtmed rotti.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar