Ei, mul käisid maja rõdult. Pirita kandis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
See, et dendroparki tahetakse golfiväljakut luua. Tartu ümbruses vaba maad peaks leiduma kuhu muru teha. Seda enam, et nagunii sõidetakse kohale autodega kott pagasiruumis. http://tartu.postimees.ee/2953655/de...astele-kitsaks
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSee, et dendroparki tahetakse golfiväljakut luua. Tartu ümbruses vaba maad peaks leiduma kuhu muru teha. Seda enam, et nagunii sõidetakse kohale autodega kott pagasiruumis. http://tartu.postimees.ee/2953655/de...astele-kitsaks
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustEile öeldi ERR-s otse välja linnavalitsuse poolt, et mingit golfiväljakut ei tule
ERR: Tartu linnavalitsus ei kavatse Tähtvere dendroparki golfiväljakut rajadaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Win7 search.
Otsin arvutist ühte filmi. Kuna kohe ei leia, siis mõtlen et otsing ikka aitab. No ei, sittagi. Leian siis lõpuks arvutist kataloogi ja faili käsiti üles. Huvi pärast kopeerin täpse failinime otsingusse ja sittagi ei leia. Kasutu sitt see otsing (või noh ilmselt ma olen loll lihtsalt)
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustWin7 search.
Otsin arvutist ühte filmi. Kuna kohe ei leia, siis mõtlen et otsing ikka aitab. No ei, sittagi. Leian siis lõpuks arvutist kataloogi ja faili käsiti üles. Huvi pärast kopeerin täpse failinime otsingusse ja sittagi ei leia. Kasutu sitt see otsing (või noh ilmselt ma olen loll lihtsalt)BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Tra see fäntäsi on ikka klassikaline tujurikkuja. Hommik, paar tundi mängudeni, vaatad, et mis seal siis teha võiks, kes vigane kes mitte. Vahetaks Costa äkki Agüero vastu? Okei Costa on ikka 75% peal, ehk siis mängib, ühe korra pealegi said juba vastu tilli, kui välja võtsid ja ikkagi väravaid küttis... Vaatame mida siit veel siis vahetada võiks. Aa see kuradi Tadic ei ole väga ammu midagi teinud. Oh näe Sigurdsson on odavalt saadaval, davai vahetus.
Obv teeb selle peale Agüero neli väravat + Tadic värava ja neli söötu. Vittu ma ütlen.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTra see fäntäsi on ikka klassikaline tujurikkuja. Hommik, paar tundi mängudeni, vaatad, et mis seal siis teha võiks, kes vigane kes mitte. Vahetaks Costa äkki Agüero vastu? Okei Costa on ikka 75% peal, ehk siis mängib, ühe korra pealegi said juba vastu tilli, kui välja võtsid ja ikkagi väravaid küttis... Vaatame mida siit veel siis vahetada võiks. Aa see kuradi Tadic ei ole väga ammu midagi teinud. Oh näe Sigurdsson on odavalt saadaval, davai vahetus.
Obv teeb selle peale Agüero neli väravat + Tadic värava ja neli söötu. Vittu ma ütlen.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustÜää, üää, ma olen pikk ja kõhna, miks küll saatus ning loodus mind nöögib, üää, üää....I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
1) Helkuriteta inimesed - Saage aru, et praegu on päris pime ning ma ei taha teid autoga alla ajada kui te enda tumedas riietuses järsku nähtamatult teele hüppate.
2) Midagi tahtsin veel kirjutada, aga nagu naksti meelest läinud... Njah võib seda sammust ka kasutada tegelt närvi ajamisena.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustFlora ning ManU fänn kelle jutt on üsna idiootne ning joob ennast täis ja lööb selja tagant kuklasse (?) sama tugevalt kui mu veel sündimata õde/vend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar