320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustWhere were you in '62?
Kommentaar
-
1. Koolivaheaeg - see tähendab, et kõik kohad on täis mingeid hängivaid noori, kes ei oska oma ajaga midagi paremat peale hakata kui kaubamajades hängida.
2. Inimesed kes uimavad või jäävad seisma igalpool kitsastes kohtades, näiteks sissepääsude, eskalaatorite, trepikodade eesseeskohalvahel kus iganes võimalus takistada teiste inimeste liikumist.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust2. Inimesed kes uimavad või jäävad seisma igalpool kitsastes kohtades, näiteks sissepääsude, eskalaatorite, trepikodade eesseeskohalvahel kus iganes võimalus takistada teiste inimeste liikumist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust2. Inimesed kes uimavad või jäävad seisma igalpool kitsastes kohtades, näiteks sissepääsude, eskalaatorite, trepikodade eesseeskohalvahel kus iganes võimalus takistada teiste inimeste liikumist.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMinge perse te kõik koerteomanikud, kes oma lemmiku väljaheiteid ei korista. Absoluutselt kõik kohad on neid täis, eriti nüüd, kui lumi sulama hakkab. Et onu Bruuno tõmbaks teid kõiki läbi nagu põldhiiri.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustLisatagu siia köik suitsetajad, kes koni tänavale viskavad. Kas nad kodus viskavad ka prügi pörandale ja siis talluvad selle peal?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTallinna tänavatel on muidugi ulmepalju prügikaste, eksole.
Enidselt - kodus viskad ka prügi maha, kui see tekib mõnes toas, kus sul prügikasti ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustSee õigustab kuidagi prügi mahaviskamist? Minupoolest käi seni koni käes, kuni prügikasti leiad.
Enidselt - kodus viskad ka prügi maha, kui see tekib mõnes toas, kus sul prügikasti ei ole?
+
Ei
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustSee õigustab kuidagi prügi mahaviskamist? Minupoolest käi seni koni käes, kuni prügikasti leiad.
Kunagi kui ma veel suitsetasin, siis käisin koni näpus järgmise prügikastini või kanalisatsiooni kaevuni, kuhu sai koni ära visatud. Ei olnud eriti raske.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
See, et (türr, kus viimasel ajal on alles palju asju, mis närvi ajavad...) Tallinna teed on perses nagu kusagil kuradi Ufaas. Kusjuures, ma usun, et Ufaas on teed paremad täna kui Tallinnas. Hommikune marsruut Lasnamäe-Kesklinn-Mustamäe muutub iga päev nagu mingi kuradi freestyle autotraieli rada, igal hommikul on mõni uus üllatusesineja-auk kusagil. Täna käis autol ees paremal mingi räme kolks ära ja viskas rattasse vibra sisse. Mingi päev siin sai nautida üllatusauku, mis oli nii sügav, et redel ja muud tööriistad autos hetkeks kaaluta olekusse sattusid. No ei ole normaalne raisk.
Kas toetate üleminekut tasuta ühistranspordile? Ei toeta, pasapead, sööge sitta ja tehke teed korda!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSee, et (türr, kus viimasel ajal on alles palju asju, mis närvi ajavad...) Tallinna teed on perses nagu kusagil kuradi Ufaas. Kusjuures, ma usun, et Ufaas on teed paremad täna kui Tallinnas. Hommikune marsruut Lasnamäe-Kesklinn-Mustamäe muutub iga päev nagu mingi kuradi freestyle autotraieli rada, igal hommikul on mõni uus üllatusesineja-auk kusagil. Täna käis autol ees paremal mingi räme kolks ära ja viskas rattasse vibra sisse. Mingi päev siin sai nautida üllatusauku, mis oli nii sügav, et redel ja muud tööriistad autos hetkeks kaaluta olekusse sattusid. No ei ole normaalne raisk.
Kas toetate üleminekut tasuta ühistranspordile? Ei toeta, pasapead, sööge sitta ja tehke teed korda!
http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=64103233
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar