Algselt postitas zelee
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPaar nädalat tagasi käisi kristiine Prismas kus iseteeninduskassa järjekord oli pikem kui tavakassades."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustJah olen ka näind, et vähe pikem järjekord kui tavakassades, aga iseteeninduskassasid on ka mingi 4-6 tükki.
1 teenindaja, 8 inimest vs. 8 aparaati, 16 inimest järjekorras. Kumb läheb kiiremini?
Kommentaar
-
Nendes kassades liiguks asi veelgi kiiremalt, kui inimesed laoks sisestatud nänni kohe ostukotti. Kaua seda kilplaste käitumist ei tahaks näha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi tohiks olla tõesti kõige keerulisem matemaatikaülesanne.
1 teenindaja, 8 inimest vs. 8 aparaati, 16 inimest järjekorras. Kumb läheb kiiremini?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo siia lisandub see element, et müüja on sageli siiski osavam ja lindilt triipkoodide lugemine märksa kiirem kui neid korvist ükshaaval võtmine. Ise üldjoontes käin iseteeninduskassas kui väike ostukorv, perega nädala oste tehes läheb tavakassas kiiremini.
Kommentaar
-
Et siis nagu miskit kuldse vihma valdkonnast?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVaatasin 2 minutit Eesti Laulu. Stilistidele peaks hapet silmadesse valama.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Juhtusin eile Radarit vaatama ja muidugi oli sinna Ahto Lobjakas kutsutud. Ma ei kujuta ette, kuidas üks inimene, parandan ennast, üks meesterahvas selline vigisev östrogeeni hunnik saab olla.
Edaspidi saavad konkreetse bloki kõik saated, artiklid kus see tegelane sõna saab.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustJuhtusin eile Radarit vaatama ja muidugi oli sinna Ahto Lobjakas kutsutud. Ma ei kujuta ette, kuidas üks inimene, parandan ennast, üks meesterahvas selline vigisev östrogeeni hunnik saab olla.
Edaspidi saavad konkreetse bloki kõik saated, artiklid kus see tegelane sõna saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKüsimus on pigem selles, miks sellel isehakanud mõttehiiglasel, kes on igas küsimuses jutumärkides universumi targim inimene, lastakse igal võimalikul juhul oma ila ajada. Lihtne oleks ju seda ahvi boikoteerida?
Mind tõsiselt huvitab, kui kaua kestab veel saade Olukorrast riigis koos Ahtoga või kui kaua see saade veel üleüldse kestab. Aastaid oli see saade kindel osa pühapäevasest päevast, täna enam mitte.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustTäna on Eestis moes virisemine ja vingumine. Lobjakal pruugib vaid suu lahti teha ja juba ongi lugu valmis. Loomulikult peaks endast lugupidav ajakirjandus natuke enne mõtlema, kui sellisel vennal midagi arvata laseb.
Mind tõsiselt huvitab, kui kaua kestab veel saade Olukorrast riigis koos Ahtoga või kui kaua see saade veel üleüldse kestab. Aastaid oli see saade kindel osa pühapäevasest päevast, täna enam mitte.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Vabaerakonna eelpubekad, kes partei lippe jagavad. See lipuga tattlapakas polegi süüdi, ta ilmselt saab raha või miskit aga närvi ajab Vabaerakond kui täielik lox. Riigi aastapäeva paraadil ja sellele eelneval oma mingit sitta suruda ja lastele ka? Ausalt öeldes poleks ma seal ühegi erakonna propagandat näha soovinud. Nui n**** nad ise aru ei saa kui rõve see on? Käinud eile või siis homme ja jaganud oma paska mööda linna laiali. A jah teine asi oli ka, kui sul on isegi Riigi aastapäeval häbi hümni laulda siis mine ausalt *****. Tänan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar