Fantasy jutud inglise alateemades. Võiks kogu see möla olla Fantasy teemas, buu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustFantasy jutud inglise alateemades. Võiks kogu see möla olla Fantasy teemas, buu
Mitu Liverpooli mängijat sul fäntasis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustDuly noted.
Mitu Liverpooli mängijat sul fäntasis on?★★★★★★
Kommentaar
-
1) Lähen tööle, teen läpaka lahti, tahan aruannet teha. Pooled eelmise aasta failid on kadunud. Seejuures suhteliselt random mustriga. Helistan IT-abisse. Küsivad, kas olen üritanud arvutit sisse ja välja lülitada. Olen. Tulevad kohale, tegutsevad paar tundi ja viimaks tõdevad, et ei ole nemad aastate jooksul veel taolist asja kohanud - "shit happens". Õnneks mitte midagi katastroofilist, aga vahel tundub, et kui kusagil on hüpoteetiline koer, kes mitte kedagi varem rünnanud ei ole, siis võin ma peaaegu kindel olla, et mina olen esimene ohver.
2) Põhjendamatult aeglased inimesed järjekordades. Lähed kinno. Mingi perekond sinu ees ostab pileteid. Teevad veel otsuseid, mida, kas ja kunas. Ok, las teevad. Siis aga on ost justkui teostumas, aga pereisa otsustab, et nüüd on aeg minna kommi valima. Seal ma siis passin ja ootan. Samal ajal valib mingi 40-aastane tüüp komme ja teeb seda teps mitte kiiresti.
3) Olukorrad poodides, kus sa kavatsed ühe asja osta ja siis viimasel hetkel keerab keegi ette, kellel on ostukäru ääreni asju täis. Otseselt ei saa kedagi süüdistada, aga sisemine hääl karjub "fuuuuuu....".
4) Trennide organiseerimine. Eriti kui keegi teatab pool tundi enne, et täna ikka ei vea välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitust1) Lähen tööle, teen läpaka lahti, tahan aruannet teha. Pooled eelmise aasta failid on kadunud. Seejuures suhteliselt random mustriga. Helistan IT-abisse. Küsivad, kas olen üritanud arvutit sisse ja välja lülitada. Olen. Tulevad kohale, tegutsevad paar tundi ja viimaks tõdevad, et ei ole nemad aastate jooksul veel taolist asja kohanud - "shit happens". Õnneks mitte midagi katastroofilist, aga vahel tundub, et kui kusagil on hüpoteetiline koer, kes mitte kedagi varem rünnanud ei ole, siis võin ma peaaegu kindel olla, et mina olen esimene ohver.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTeil faile ei varundata? Kui ei, siis fuuuuu.. palju õnne!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas varundamine tähendab i.k. backup?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa tean, et ma kaotan vbl 10 sekundit, kui sõidan selle väikse jupi normaalkiiruse asemel aeglasemalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTegelikult ei pruugi kaotada nii vähe kui sa nii pead sõitma aeglase taga ja siis hiljem jääd seetõttu ka foori taha kuskile. Ma ükskord sõitsin sõpradega kahes autos samal ajal samasse kohta, Solarise juurde. Linnast väljas sõitu ca 15 km. Meie jäime aeglasema 70'ga sõitva auto taha ning nemad mitte. Lõpptulemusena jõudsid nad umbes täpselt 7 minutit varem kohale (kõne aegade järgi vaadatud) kuna meie jäime fooride taha kinni ja veel teiste aeglasemate autode taha kui nemad said ka sealt suurema vaevata läbi. Kunagi ei tea palju sa reaalselt võisid võita või kaotada.
Seejuures minu meelest on kõige rõvedam lihtsalt mingi uimerdaja ja üüberettevaatlikkuse taga sõita. Tekitab palju rohkem ohtlikke hetki, kui läbi mõeldud möödasõit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustAlati tasub minna kõige pikemasse järjekorda või sinna kus kõige aeglasem kassiir on. Enam kui pooltel juhtudel töötab.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa olen mitu päeva endas hoidnud, peaks vist välja laskma. Kõigepealt tagurdab oma koduhoovist tänavale, siis läheb paneb värava kinni, sõidab rahulikult 40-ga maanteeni, maanteel need paar kilomeetrit, mis linna viivad, 70-ga, linnas 70-ga (!!) ja kui ma esimese foori taga talle kõrvale võtsin, siis nägin ka arvatavat põhjust: telefon kõrva külge kleepunud, mis muud.
viimati teatris - vaatad rahulikult etendust, siis korra kuskil lähedal piiksatas, pööran pilgu kõrvale ja - oma 5-6'l sama rea inimest ninapidi moblas?! et no päriselt ka, enam ei suudeta paar tundi ilma hakkama saada?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustFantasy jutud inglise alateemades. Võiks kogu see möla olla Fantasy teemas, buu
Samas Inglise alateemades on seda juttu ka minimaalselt, kui, siis ehk mõne staarima vigastuse või 4 värava löönud mehe puhul. Ja seda liiga palju ette ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldVeebruari eelviimase laupäeva häirimised.
01. See hetkeline ilm. Mitte millegi tegemiseks õues ei sobi.
02. Meil on palju poode ja lõputult kaupa ja ikka seisame järjekordades.
03. 2 liitrise ja 7 me voldise balooniga tüübid järjekorras. Jubedalt närvilised ja toredasti "lõhnavad".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar