Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
üleüldiselt Mark Manson jagab biiti
“A man is likely to mind his own business when it is worth minding. When it is not, he takes his mind off his own meaningless affairs by minding other people’s business.”
Kommentaar
-
Neid logistikabosse jagub igale tasandile. Isteeninduses näiteks laotakse korvist asjad teisele poole alusele ja siis kotti...võiks ju kohe asjad kotti panna. Õnneks on inimesed erinevadsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustselveris-kaupsis piiksutad tooted kohe korvi pannes ära ning pärast on ainult maksmise rõõm. Vahepeal veab, kontrollitakse ning saad shokolaadi ka veel. krt ei mäleta millal viimati toidupoes kassiiri kasutasin pärast iseteeninduskassade loomist.
Rimis ka võimalused olemas, kuid seal veidi kehvema funktsionaalsusega. Samas saab siiski saab asjad kenasti aetud. Samal ajal vaatad inimesi kassiiri järjekorras ning mõtled... inimesed elavad, aga mis elu see on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNeid logistikabosse jagub igale tasandile. Isteeninduses näiteks laotakse korvist asjad teisele poole alusele ja siis kotti...võiks ju kohe asjad kotti panna. Õnneks on inimesed erinevad
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustCOOP kasutab osades poodides nt. kaalutundlikke iseteeniduskassasid ehk kui sa paned sinna veel oma riidest kotti siis hakkab karjuma ja nõuab teenidajat.AILTON
Kommentaar
-
Kas nendes iseteeninduskassades pole seda värki, et kui porgandid sibulad on ühes läbipaistvas kilekotis ja erinevate juurvijade kleepsud peal, siis ta nagu ei taha neid registreerida. Ma üritan oma jalajälge võimalikult madala hoida, mu meelest ma ükskord sattusin selle probleemi otsa.
Närvi aja täna väga miski.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas nendes iseteeninduskassades pole seda värki, et kui porgandid sibulad on ühes läbipaistvas kilekotis ja erinevate juurvijade kleepsud peal, siis ta nagu ei taha neid registreerida. Ma üritan oma jalajälge võimalikult madala hoida, mu meelest ma ükskord sattusin selle probleemi otsa.
Närvi aja täna väga miski.
Kommentaar
-
Kas ostukotti ei peaks ennem ostu sisselugemist n.ö kaalule panema, et siis pole vaja teenindajale märku anda?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Rimis saab valida, kas kasutad oma kotti või laod kaubad pakkimisalale ilma kotita. samuti võid ka osta koti enne teiste kaupade läbilaskmist. igal juhul saab otse kotti kaubad laduda. mulle Rimi meeldib ka selle poolest, et saab oma boonust ise maha arvestada, kui oled püsiklient. ja saab kassas puuvilju kaaluda. Prisma on samuti ok, aga vähem funktsionaalsust. Selveri miinus on see, et suvaline ostja ei saa iseteenindust kasutada. ma pole end viitsinud registreerida, seega kogemus puudub. järelkontroll on idiootsus. kliente koheldakse kui potentsiaalseid vargaid. kord nädalas poes käijad võiks ju üldse veebipoest tellida kraami. mingist summast alates tasuta kojuvedu ka. järjekorrad ajavad närvi küll. eriti õhtuti Norde Centrumis, kui kaks kassat töötab ja sabad poolde saali. seal pole veel iseteenindust ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar