Algselt postitas chac
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustPerse minge. Forresterid ja Spectrad loomulikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlesin ka Capwellide ja Lockridge'de peale, aga siis sain aru, et siin pigem noorem põlv neid ei mäleta.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSelle härra eesnimi tundus tol ajal naljakana.
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustKui nüüd tõsiselt rääkida, siis on muidugi perekonnad Ewing ja Barnes ikkagi need, kellest antud kontekstis üldse tõsiseltvõetavalt saab rääkida. Aga siin on sama mure, millele sa just viitasid, noorem põlvkond ei ole veel nendeni jõudnud.Täiesti geniaalne, ma ütlen.
Edit: Eesti mõistes on kogu riik Salmonite ja Sordi perede vahel ära jaotatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustKui nüüd tõsiselt rääkida, siis on muidugi perekonnad Ewing ja Barnes ikkagi need, kellest antud kontekstis üldse tõsiseltvõetavalt saab rääkida. Aga siin on sama mure, millele sa just viitasid, noorem põlvkond ei ole veel nendeni jõudnud.
P.s. Rsk, illuminaadid ei lase Patrick Ewingu nime kirjutada...
Kommentaar
-
Rotchildidest ei ole kuulnud?
Rahulik bande koos. Buffet ja Gates on ikka väga small potatoes näiteks Evelyn de Rotchildi kõrval.
Ainuke asi miks te neid asju ei usu on see, et need inimesed on lihtsalt niivõrd nahhaalsed.
"The greatest trick of the devil is that he makes people believe that there is no God or devil."
Kommentaar
-
Mul on selle Rotschildi jutu peale selline küsimus.
Et kui juutidel oli aastasadu keelatud omada maad, siis nad hakkasid, eks, tegelema kaubandusega. See tähendas, et nende jõudmine pangandusse ja fiskaalmajandusse oli paratamatu. (Enne oli oluline ka naturaalmajandus, aga see oleks tähendanud, et sa pead ka ise kasvatama midagi, aga, näe, juudid ei saanud maad omada, mistõttu nad ei saanud kasvatada).
Nüüd on mõned perekonnad suhteliselt jõukad, sest nad on püsinud riikides, kus pole toimunud suurt ja verist revolutsiooni, kus mingid vaesed ja rahulolematumad peksavad loosungite "kõik rahvale ja rikkad koorivad meid" all kõik segamini. Muidugi saavad pärast revolutsiooni paremad elutingimused enamjaolt ainult revolutsiooni läbiviijad ja inimesed imevad endiselt pöialt, aga see selleks.
Aga mida siis peaks nende "juutidega" tegema? Ütlema lihtsalt, et õu, teie suguvõsa on küll sisuliselt nullist end üles töötanud, aga nüüd visake meile pappi, muidu ajame teid ahju?
Nö. kuritegelik ja saatanlik juutide poolt juhitav lääne-maailm on loonud vähemalt enda all käivates piirkondades suhteliselt mobiilse ühiskonna, kus töövõime ja tahtmise korral saad sa end üles töötada. Ehk mina näiteks tulin miinimumpalka teenivast orvust üksikemaga ühetoalisest korterist ja olen saanud hariduse ning vabagraafikuga suhteliselt hästitasustatud töö. Jah, ma ei saa endale osta luksusjahti ja muud säärast, aga ma elan väga hästi ära ja saan tegeleda asjadega, millest ma unistasin lapsest saati. Nendes riikides luuakse mõne poolt põlatud "vabadused", et inimene saaks elada suhteliselt mugavalt ja väheste probleemideta. Seda eelkõige selleks, et ka nö. illuminaadid teavad, et kui rahvas on rahulolematu, siis on neil probleeme.
Ehk ühiskond on siiski süsteem, mis üritab luua inimestele võimalikult positiivseid elamistingimusi ja tugivõrgustikku. Et kõigile kõike luua ei saa ja aastasadu ühe teemaga tegelenud suguvõsad omavad keskmisest rohkem varasid, on asja paratamatu külg.
Ehk ma küsiks ausalt, et mis siis on praegusele rahasüsteemile ja ühiskonnakorraldusele alternatiiv? Ärge rääkige mingist ajupesust ja muust säärasest, vaid põhjendage mulle ära, et miks keskmine kõrgemalt haritud inimene läheb antud süsteemiga kaasa ja kasutab ennast ühiskonna heaks ja ühiskonda enda heaks? Miks räägivad mingist hirmsast vandenõust ja koledatest juutidest inimesed, kellel endal on pidevad probleemid üheski suuremas kollektiivis olemisega?
Ja mis mind häirib kõige rohkem praegu levivate vandenõuteooriate juures on see, et üks kena naaberriik üritab kogu sellist teemat võimendada. Kui te märkasite märtsis ühe Russia Today ajakirjaniku lahkumiskirja, siis tõi ta just välja, et Russia Today üritas pidevalt leida "eksperte", kes räägiksid just neist samadest vandenõudest. Alates vaktsineerimisest ja chemtrailidest kuni kogu panganduse ja juudivandenõuni välja. Miks nad seda teevad? Ikka selleks, et külvata inimestes arusaama, et riik ja ühiskond on midagi paha, mis üritab alati kõiki mingi kitsa kildkonna heaks röövida. Et luua ebakindlust mõne riigi suhtes. Et mõni mõtlekski, et tra, rsk, juudid lasid tornid õhku! Ja äkki meie valitsus tõesti varjab seda kõike!
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustRotchildidest ei ole kuulnud?
Rahulik bande koos. Buffet ja Gates on ikka väga small potatoes näiteks Evelyn de Rotchildi kõrval.
Ainuke asi miks te neid asju ei usu on see, et need inimesed on lihtsalt niivõrd nahhaalsed.
"The greatest trick of the devil is that he makes people believe that there is no God or devil."
aga kes see teine pere on.
ja mida need rotschildid omavad ja see teine pere - et neid nii mõjuvõimsaks peetakse.
ja mis nende varanduse maht numbriliselt võiks olla, siis hea võrrelda - suured ja väikesed kartulid.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustpõgusalt olen.
aga kes see teine pere on.
ja mida need rotschildid omavad ja see teine pere - et neid nii mõjuvõimsaks peetakse.
ja mis nende varanduse maht numbriliselt võiks olla, siis hea võrrelda - suured ja väikesed kartulid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar