Mis või õigemini kes, närvi ajab on Oudekki Loone.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMis või õigemini kes, närvi ajab on Oudekki Loone.
Ilmselt Loone, oma piiratus rumaluses.
Kommentaar
-
Päris korralikult on käsile võetud see vasakpoolsete lauspealetung, vaata ja imesta ainult. Ennustan, et varsti kirjutab Mikk Pärnits mingi onavilli Loonele kiidulauluks. Üldiselt aga tekib mul küsimus, et kas meie peaministril on munandilaadsed asjad olemas või ei? Mingi sõge moor käib ja pasandab padupunast üle Euroopa, Eesti nimel. Kes kurat talle selleks mandaadi andis ja kas see korpulentne korvpallur, kes meil peaministriks on, ka sõna võtta julgeb või on Yanoone Oudoom talle heeringalõhnase sooblimütsi lõuani pähe tirinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui söögikohas kuradi kastmepläust sirge molliga friikate peale kallatakse. Fuck off!
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustNõus. Kui friikartuleid tellin, siis alati "ilma kastmeta, palun".
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui söögikohas kuradi kastmepläust sirge molliga friikate peale kallatakse. Fuck off!
Kui kogu toit mingi suvalise kastmega üle kallatakse. Krt menüüs on toidul selline nimi, et välja öeldes murdub keel, aga kui serveeritakse siis lükatakse kogu kupatus mingi suvalise kastmega üle. Põhimõtel, et kõhus läheb nagunii segamini. Rõve.
Kommentaar
-
Ryanair - https://www.theguardian.com/business...ve-punctuality
fifty fifty kas läheb kahe nädala pärast minu lend või ei...fakkk no
Kommentaar
-
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustuued LED-laternad Tallinna kõnniteedel, mis teed ja inimesi valgustavad minimaalselt, aga samas paistavad otse silmaauku, nii et m*nnigi ei näe.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar