Mis või õigemini kes, närvi ajab on Oudekki Loone.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Päris korralikult on käsile võetud see vasakpoolsete lauspealetung, vaata ja imesta ainult. Ennustan, et varsti kirjutab Mikk Pärnits mingi onavilli Loonele kiidulauluks. Üldiselt aga tekib mul küsimus, et kas meie peaministril on munandilaadsed asjad olemas või ei? Mingi sõge moor käib ja pasandab padupunast üle Euroopa, Eesti nimel. Kes kurat talle selleks mandaadi andis ja kas see korpulentne korvpallur, kes meil peaministriks on, ka sõna võtta julgeb või on Yanoone Oudoom talle heeringalõhnase sooblimütsi lõuani pähe tirinud?Kommentaar
-
Aktuaalne Kaamera just praegu, issand sa näed ja ei mürista.
"Ma ei usu..eee..et president..ee...Donalt Trump...eee...võtaks endale selle...ee..vastutuse."Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
Ma laiendaks seda teemat oma vaatnurgast.
Kui kogu toit mingi suvalise kastmega üle kallatakse. Krt menüüs on toidul selline nimi, et välja öeldes murdub keel, aga kui serveeritakse siis lükatakse kogu kupatus mingi suvalise kastmega üle. Põhimõtel, et kõhus läheb nagunii segamini. Rõve.Kommentaar
-
Kurat, ajab närvi see, et ajasite Nõmme tee restoranide(staap, räägupesa) külastamise isu peale
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Ryanair - https://www.theguardian.com/business...ve-punctuality
fifty fifty kas läheb kahe nädala pärast minu lend või ei...fakkk noKommentaar
-
uued LED-laternad Tallinna kõnniteedel, mis teed ja inimesi valgustavad minimaalselt, aga samas paistavad otse silmaauku, nii et m*nnigi ei näe.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Täna hommikul kestis tööarvutis Windowsi update 2 tundi. Nojah, ma siis ootan.
PUTSI!!!!!!!!!!!!!!!!★★★★★★Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar