Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
No see kui EKRE ajab muidu reaalsuskauget jama, mis ainult maailma toimimisest mittearusaavaid inimesi kõnetab on juba niigi tüütu. Aga see kuidas pidevalt tahetakse lõhkuda ja kahtluse alla seada Eesti õigusriiki on lausa äärmiselt tülgastav.
Lühikokkuvõte on see, et "Kuna kohtus protsessid kestavad kaua ja kõik asjad ei lange meie kasuks ja üleüldse võivad õiguskulud kõrgeks osutuda - järelikult on nad kallutatud. Teeme reformi ja siis hakkavad kõik (meile vajalikud otsused) saabuma hästi kiiresti. Vastasel juhul on võimalik kohtunikke karistada."
Aga mida oodata liikumiselt, mis võtab endale sloganeid ja manöövreid otse USA presidendivalimiste kampaaniast, mida toetati Kremlist. Naljakas, et seda isegi peita ei üritata.
Kommentaar
-
Spordikeskuse juht võttis pistist ja see on nr 1 uudis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustAhvid, kes loobivad sõidu ajal autoaknast välja prügi nagu nätsud, suitsukonid jne...
Suitsu ei tee ja autos ei suitsetaks üldse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMina loobin ka nätsu aknast välja. Organic shit laguneb üsna varsti, sellega ma teisi ei loobi ning keegi peale aknast välja lendamist seda reaalselt ei näe.
Peale selle, et näts nii väga ikkagi ei lagune on oht, et selle sööb ära mõni loom kes seda tegelikult sööma ei peaks.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMina loobin ka nätsu aknast välja. Organic shit laguneb üsna varsti, sellega ma teisi ei loobi ning keegi peale aknast välja lendamist seda reaalselt ei näe.
Kommentaar
-
Suitsu ei tee ja autos ei suitsetaks üldse.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustOot reaalselt usute ka et linnud lämbuvad nätsu pärast?
Pasa mahaloopimine on lihtsalt vastutustundetu.
Kommentaar
-
Tartu ja tema plaan hoida kindlat kurssi, et lasteaiamaks oleks kindlast Eesti suurim. Aga pole lugu, Tartu hoiak on ju, et siin on vaid tudengid ja IT ettevõtjad. Esimestel pole lapsi ja teised on piisavalt rikkad.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTartu ja tema plaan hoida kindlat kurssi, et lasteaiamaks oleks kindlast Eesti suurim. Aga pole lugu, Tartu hoiak on ju, et siin on vaid tudengid ja IT ettevõtjad. Esimestel pole lapsi ja teised on piisavalt rikkad.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTartu ja tema plaan hoida kindlat kurssi, et lasteaiamaks oleks kindlast Eesti suurim. Aga pole lugu, Tartu hoiak on ju, et siin on vaid tudengid ja IT ettevõtjad. Esimestel pole lapsi ja teised on piisavalt rikkad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga äkki on selletõttu teenus ka parem? Mul siin lõpetab laps sõimerühma ja muidu on tubli, aga näiteks kaunitest kunstidest ja füüsikast ei tea ta küll mömmigi. Tahab ainult Paddingtonist rääkida ja fännab Rongisõidu laulu.
Rongisõit on meil ka teema.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar