Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEem, kas mitte Zizou ei saanud esimeses mängus punast, siis istus kaks mängu tribüünil. Siis oli üsna mittemidagiütlev mäng Paraguayga, samasugune Itaaliaga ja üsnagi imelikuke ka Horvaatiaga ja "teine maailm" tuli alles finaalis?Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustZZ sai juba esimene mäng 1998 punase oma vägivaldse käitumise eest. Tänapäeval oleks arbitraazkohtus saanud ta isegi rangemalt karistada, kui et vaid 2 mängu. Tõelised staarid olid sellel turnal Trezequet, Blanc, Thuram ja Barthez. Henry oli veel suht tundmatu .
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTrezeguet? Üks värav ja finaalis ei saanud põllalegi?
BTW. Olen palju aastaid täiega nende vastu olnud (Kuigi elasin seal juba aastast 1994) ja võid vaid ettekujutada, kui valus oli Hotel de Ville ees Pariisis vaadata mänge, kui ümber ringi elati vaid neile kaasa
Di Biaggio catzoooooooooooo seda mäletan elu lõpuni, kui itaallasest fänn mu kõrval nuttes põlvili vajus ja DiBiaggiot sõimas
Paraguai draamat vaatasin muideks Marseilles ja päris lõbus oli, kuid Laurent Blanc pani sellele driiimile shokeeriva punkti...
Finaal taas Pariisis ja mäletan, et sõitsin metrooga Trjumfikaare juurest teises suunas peale lõpuvilet koos paari Brasiilia poolehoidjaga.... valus oli....metroo oli ka tühi...täiesti tühi, kuigi metroo töötas nagu tavaliselt!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEem, kas mitte Zizou ei saanud esimeses mängus punast, siis istus kaks mängu tribüünil. Siis oli üsna mittemidagiütlev mäng Paraguayga, samasugune Itaaliaga ja üsnagi imelikuke ka Horvaatiaga ja "teine maailm" tuli alles finaalis?
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustküsimus ei oldki kangelaseks olemises, vaid palliga mängus, väikestes episoodides, kui nii võib öelda. marseille turn-ides jms, lisaks see justkui hoolimatu elegants millega ta neid sooritas, kõik oleks nagu nii lihtne.
Kommentaar
-
jah ega ei teagi pmst kunagi, mis oli nii ja mis on hilisemalt tagantjärele konstrueeritud mälestus asjadest. aga see on mul meeles just sellisena. ma mäletan selgelt jah seda suu lahti imestamise tunnet. ju midagi ikka oli, mis silma hakkas, kindlasti ei seletanud ma toona endale asja nii, nagu eelmises postis.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustjah ega ei teagi pmst kunagi, mis oli nii ja mis on hilisemalt tagantjärele konstrueeritud mälestus asjadest. aga see on mul meeles just sellisena. ma mäletan selgelt jah seda suu lahti imestamise tunnet. ju midagi ikka oli, mis silma hakkas, kindlasti ei seletanud ma toona endale asja nii, nagu eelmises postis.
Kommentaar
-
ei, ei ega ei saagi kindel olla. ise mäletaks aga nii, aga vb on see mälestus segunenud jah 2000ndaga. vabalt võib olla. mälu, eriti emotsioonide talletamise ja tagantjärele kaardistamise osas, on kahtlemata petlik.võibki olla, et on mingi algne impulss, kasvõi näiteks see sama mäng saudidega, milles aju registreeris sellise mehe olemasolu ära, hiljem kasvatas sinna lisaks juurde ntks 2000 emi emotsioonid ja mälestused ja osa lünki täitusid veel hiljem mingite youtube highlightside vaatamisega ja siis segunes see kõik üheks kompotiks. vabalt võib olla nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustDelfi oma REKONSTRUKTSIOONidega
Ma näiteks ise oletasin, et see naine sõitis ühes rivis olnud autod sodiks. Selle video abil sain kiirelt näha, et tegu oli ikka mega süüdimatu inimloomaga.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Poole silmaga sai samuti 98 MMi esimesena vaadatud. Brasiilia oli ebasümpaatsuse tipp. Kaks asja siiamaani meeles.
1) Luckisid turniiri parima tiimi välja poolfinaalis pennaldega (normaalaja lõpus oleks juba tegelt pidanud holland saama enda kasuks pendla kuid van Hooijdonk sai seletamatutel põhjustel ise "dive"mise eest kollase olukorras kus brass rippus ta küljes)
2) Finaalis prantslaste vastu vist 2-0 kaotusseisus olles juba mingi prantslane sai viga lõpu poole (kui mu hägune mälu ei peta siis ta ise läks niitma ja sai haiget) mille peale prantslased lõid palli auti. Brassid palli prantslastele tagasi aga ei andnud vaid ründasid ise tuimalt edasi.
Muidu aga miks ma siia ära eksisin siis:
Kohus otsustas täna kell 14 lõpetada seoses Edgar Savisaare paratamatult haigestumisega menetluse temas suhtes.
Täiesti pekkis lihtsalt...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar