Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mõnuagent tegi oma halast jälle artikli? Võimas...
Ma ei saa aru kas sul/teil keda see häirib on maja tehtud papist ning aknad kilest sest normaalsesse majja seda heli häirivalt kosta ei ole. Ja isegi kui on maja tehtud papist ja kilest siis ei ole ju raske endal teha ühte liigutust ning kõrvatropid endale osta vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMõnuagent tegi oma halast jälle artikli? Võimas...
Ma ei saa aru kas sul/teil keda see häirib on maja tehtud papist ning aknad kilest sest normaalsesse majja seda heli häirivalt kosta ei ole. Ja isegi kui on maja tehtud papist ja kilest siis ei ole ju raske endal teha ühte liigutust ning kõrvatropid endale osta vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust+1 liigne halamine jep.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustLugesin seda paberlehest, aga suhteliselt nõme küll. Pealkiri peaks ju andma edasi mingi peamise idee artikli promoks, ehk miks ma peaks seda üldse lugema. Rassismi teemat puudutati seal väga vähe.
Aga pohhui, eneseväärikus on üle hinnatud. Peaasi, et odavat klikki tuleb
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuupuhastus!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustInstagram music isn't available in your region.
Kommentaar
-
Et seda värdjat jätkuvalt elus hoitakse https://www.err.ee/871361/ustimenko-...est-kohtu-etteROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustEt seda värdjat jätkuvalt elus hoitakse https://www.err.ee/871361/ustimenko-...est-kohtu-ette
Olen põhimõtteliselt surmanuhtluse vastane.
Tundub, et edaspidi pean sellele lausele lisama "v.a juhul kui ta muutub füüsiliselt ohtlikuks vangivalvurite elule".
Sest kõik filosoofilised printsiibid ja kaalutlused kõrvale jättes siis antud juhul me ühiskonnana peame olulisemaks paadunud retsidivisti ja mõrvari elu vangivalvuri omast. Lähiajal ilmselt veel ei paista võimalust kus inimkontakt vangiga vajalik poleks?
Et noh, selle pretsedendi pärast poleks vast mõtet seadusi muuta, aga äkki näiteks mingi korrarikkumise käigus läheks "kogemata" kusagil rüseluseks ja mõni tugevama kehaehitusega valvur "juhuslikult koputaks" teleskoopnuiaga sinna kohta kus selgroo närvid ajuga ühenduvad (mdea, pole meedik, kas see oleks võimalik). Et minu poolest juurviljana või ka kaelast allpoolt halvatuna võiks edasi päikest näha ju, poleks kellelegi füüsiliselt ohtlik vähemalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJep.
Olen põhimõtteliselt surmanuhtluse vastane.
Tundub, et edaspidi pean sellele lausele lisama "v.a juhul kui ta muutub füüsiliselt ohtlikuks vangivalvurite elule".
Sest kõik filosoofilised printsiibid ja kaalutlused kõrvale jättes siis antud juhul me ühiskonnana peame olulisemaks paadunud retsidivisti ja mõrvari elu vangivalvuri omast. Lähiajal ilmselt veel ei paista võimalust kus inimkontakt vangiga vajalik poleks?
Et noh, selle pretsedendi pärast poleks vast mõtet seadusi muuta, aga äkki näiteks mingi korrarikkumise käigus läheks "kogemata" kusagil rüseluseks ja mõni tugevama kehaehitusega valvur "juhuslikult koputaks" teleskoopnuiaga sinna kohta kus selgroo närvid ajuga ühenduvad (mdea, pole meedik, kas see oleks võimalik). Et minu poolest juurviljana või ka kaelast allpoolt halvatuna võiks edasi päikest näha ju, poleks kellelegi füüsiliselt ohtlik vähemalt.
Omette küsimus on sellega:
Samuti süüdistatakse Ustimenkot selles, et 2016. aasta 25. oktoobril helistas ta Tartu vanglast politsei- ja piirivalveameti kliendiinfo numbrile ja teatas, et justiitsministeeriumi hoones või selle parklas on pomm.
Kuidas saab võimalik olla, et taoline tüüp üldse vanglast välja helistada saab? Kui ta oleks mingi toimiva terroristliku rakukese juht, kas samamoodi saaks kaasvõitlejatele välja helistada, et ei, ära panna pommi Balti jaama, pane hoopis lennujaama?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar