Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei käinudki viimastel suvekatel ja eelmisel ainult turniiril, et millest sa räägid??
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee on iseenda IQ vähendamine kui neid gruppe seal lugeda. Ma ei tea neist gruppidest midagi, aga nimejärgi juba on arusaada, et tegu on äärmuslike inimestega.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustsellised need liberaalid ju ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSamamoodi on aru saada, et tegu on äärmuslike inimestega kui nad riigikogus 'white power' käemärki näitavad. Oh wait..
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei käinudki viimastel suvekatel ja eelmisel ainult turniiril, et millest sa räägid??The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEelmiste suvekate turnast piisas, et aru saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee probleem tunduks nagu natukene lahenenud olevat või ei? Ma ei teagi pole juba tükk aega väga kuskil mingit sellist rassistliku tulistamist kellegi suunas kuulnud. Pagulasteemade tippajal võis seda igalpool kohata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKusjuures ei saanud aru üldse Mõnu jutu poindist vms ja noh sina kaagutad lihtsalt kaasa, aga noh kui ma ikkagi reaalselt nii vastumeelne ja halb inimene igast küljest olen, siis eks ma lahkun praegusest hetkest foorumist ja saate rahulikult siin oma wannabe isade staatust edasi nautida. Rohkem ma siia ei satu ja peace kõigile.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Reformierakonna ja SDE arvates nõrk peaminister Jüri Ratas viis varasemalt alistamatu Reformierakonna opositsiooni, tegi muu hulgas ära maksu-, tervishoiu- ja haldusreformi ning on korduvalt lahendanud võimatuna näivad sisepoliitilised kriisid.
Reformierakonna ja SDE arvates nõrk peaminister Jüri Ratas viis varasemalt alistamatu Reformierakonna opositsiooni, tegi muu hulgas ära maksu-, tervishoiu- ja haldusreformi ning on korduvalt lahendanud võimatuna näivad sisepoliitilised kriisid.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar