Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Samamoodi on aru saada, et tegu on äärmuslike inimestega kui nad riigikogus 'white power' käemärki näitavad. Oh wait..Dreams cant be buyKommentaar
-
Kommentaar
-
Noh nagu siin mõni teine erakond kes oma Rail Balticuga tahtis ka inimeste kodudele buldooserid peale saata ja riigivõimu maksma panna. Äärmuslikust ja kommunismi/Natsismi on jubedalt meie poliitikas igal rindel.Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kusjuures ei saanud aru üldse Mõnu jutu poindist vms ja noh sina kaagutad lihtsalt kaasa, aga noh kui ma ikkagi reaalselt nii vastumeelne ja halb inimene igast küljest olen, siis eks ma lahkun praegusest hetkest foorumist ja saate rahulikult siin oma wannabe isade staatust edasi nautida. Rohkem ma siia ei satu ja peace kõigile.Kommentaar
-
-
Kui probleemi ei ole, siis tuleb probleem ise välja mõelda, näiteks stroomi rannas...
Kommentaar
-
Pehmo, kes ei kannata kriitikat.Kusjuures ei saanud aru üldse Mõnu jutu poindist vms ja noh sina kaagutad lihtsalt kaasa, aga noh kui ma ikkagi reaalselt nii vastumeelne ja halb inimene igast küljest olen, siis eks ma lahkun praegusest hetkest foorumist ja saate rahulikult siin oma wannabe isade staatust edasi nautida. Rohkem ma siia ei satu ja peace kõigile.Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kas vaikne djüüd on solvang v? Normaalne kui läbul mõni vend oma mokka natukene koomal ka oskab hoida ju.Kommentaar
-
Reformierakonna ja SDE arvates nõrk peaminister Jüri Ratas viis varasemalt alistamatu Reformierakonna opositsiooni, tegi muu hulgas ära maksu-, tervishoiu- ja haldusreformi ning on korduvalt lahendanud võimatuna näivad sisepoliitilised kriisid.Dreams cant be buyKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar