Riistvõimlemise puhul oli ainult nimi lahe.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mis mind närvi ajab?
etv.otse.ee, mis absoluutselt ei tööta normaalselt. Ei töötanud täna, ei töötanud kuu aega tagasi. Pilt jookseb kokku iga mõne minuti tagant ja aitab ainult 2 refreshi - seda siis kuniks järgmise korrani.
Väga tore oli refreshida Uibo ja Õiglase jooksu ajal 2 korda ja siis oodata 30 sekundit, kuna pilt ei otsusta ju kohe ka ette tulla.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Lugesin ka lõpuks selle artikli läbi. Ma oponeeriks natukene selle vastu, et seal õpetatakse ainult nurka ajama. Aga kui sul õnnestub põgeneda või kätte saada, siis on ju veel parem. Me küll elasime teistele kaasa. Lisaks ma ei mäleta, et nõrgenaid esimesena kotiti. Minu meelest prooviti tugevamaid, sest kui nõrgale palliga pihta saad, siis saab nende tugev palli. Samas nõrk, palli saades, ei pruugi üle jaksata visata ja kuna meil oli kitsas saal, oli võimalik pall tagasi nii saada.
Aga jah, mida ta õpetab ja palju kehaliselt arendab, see on teine küsimus. Ja seda juhtus ka, kus nõrgem ette lükati. Et mõistan, kuidas sellest trauma võib tekkida.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustAga jah, mida ta õpetab ja palju kehaliselt arendab, see on teine küsimus. Ja seda juhtus ka, kus nõrgem ette lükati. Et mõistan, kuidas sellest trauma võib tekkida.
Aga on ka arusaadav, et paljud selle mõttega ei mängi.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustTäitsa huvitav oleks muidugi vaadata kuidas seda mängu mõttega mängitakse,treener juhendab ja puha! Võetakse Timeout jne...INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustDodgeball on ära rikutud rahvastepall. Rahvastepalli mängitakse ühe palliga!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAga sees? Ai krt, Sa pole Daz Booob, sama logo vaid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMillise smile ma sinna lõppu oleksin pidanud panema?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLihtsalt tähelepanek, et ameeriklased suudavad enamus asju ära solkida. Kui ma oleks pidanud dodgeballi mängima, siis ma poleks ilmselt viitsinud. Rahvastepall on selle kõrval ikka intelligentne mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMulle õpetas nt meeskonnatööd. Ma olin küll üle keskmise sportlik, aga selles vanuses, kui rahvastepalli mängiti, siis polnud käsi veel kõige teravam. Küll aga olin ma klassi selgelt parim püüdja. Sellest tulenevalt püüti mind mängu alguses vältida ja sihiti nõrgemaid. Mina omakorda hüppasin nendele pallidele ette, püüdsin ja viskasin reeglina üle kaptenile, kes sealt juba rünnata sai. Seega oma tiimi siseselt sai küll nõrgemaid kaitstud, kasutatud enda tugevusi ning mängitud ka teiste kaaslaste tugevustele.
Aga on ka arusaadav, et paljud selle mõttega ei mängi.
Kindlasti oli koole, kus asi käiski üllas sportlikkuse vaimus ja mängiti mängu pärast.
Samas oli koole, kus asjad olid hapumad, oldi karmimad ja see mäng tõesti võis nõrgematele mingitsorti trauma tekitada.
Küsimus nüüd ongi selles, et kas tingimata on see esimestele koolidele nii vajalik, et sealt saadav kasu kaaluks üle teist tüüpi koolides sellega kaasneva jama?
Ma ise ei oska seisukohta võtta selles osas. Lihtsalt tahtsin välja tuua, et tingimused on erinevad ja seega võib ka mängu mõju erineda.
Kommentaar
-
Kas rahvastepallis mingeid koolidevahelisi võistlusi vms ka toimub veel?
Ise olen kunagi koolimeeskonnas Lääne-Viru maakonna meistrikaid mänginud. Oli vist neljandas klassis ja seega umbes aasta 96-97. Jõudsime finaali, aga seal olid vastas valusa käega Tapa käsipallipoisid, nende vastu polnud midagi teha.
Edit: ise küsin, ise vastan - https://www.koolisport.ee/index.php?...d&sports_id=14
Kommentaar
-
Rahvapalliga tuleb sellised mälestused, et kui kergejõustiku trennis (soojenduseks) mängisime rahvastepalli, ma olin üli pro püüdja. Koolis aga täielik feil. Kergejõustikus muidugi opakad viskasid koguaeg ja täie jõuga ikka pm kõhtu, kus lihtne palli püüda. Koguaeg imestati, et kuidas ma ikka püüan neid. Koolis aga visati ikka nii õige, sihiti ikka allapoole vööd, jalgadesse. Seal siukseid püüdmis seeriaid ei saanud teha.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar