Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTaaskord, neis mängudes on eesmärk teine. Kui sa oled klassi parim, siis on sul enamasti vastas klassi teine ja need "nõrgemad" ei kipu sulle otse ette jääma.
Tihti jäidki kaptenid 1 vs 1 üksteist välja loopima kui tasavägine mäng.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustRahvastepallis ju loobiti need kobamad ja tüdrukud esimesena välja. Et noh kaua ei pidanud piinlema.
Tihti jäidki kaptenid 1 vs 1 üksteist välja loopima kui tasavägine mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMeil mängiti nii, et püüdmise korral kõik sisse tagasi.
Kui ta oli tagumises reas, siis kõige lähedamal vastasmeeskonna kaptenile. Ehk mängijale, kellel tavaliselt kõige suurem njuuton viskekäes. Kummaline, et ta siis viimane oli.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustselle eest saab vist toorelt puid alla, kui öelda kodjamatele, et suck it up, ära virise ja treeni ennast?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustEks reeglid vist olid jah erinevad. Loo autor märgib, et ta oli tagumises reas ja oli alati viimane kes platsile jäi.
Kui ta oli tagumises reas, siis kõige lähedamal vastasmeeskonna kaptenile. Ehk mängijale, kellel tavaliselt kõige suurem njuuton viskekäes. Kummaline, et ta siis viimane oli.
Aga tal on meeletu empaatiavõime.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKülli-Riin ei olnud ses osas kiusatav kindlasti. Pikka kasvu ja tugev tüdruk.
Aga tal on meeletu empaatiavõime.
Ja nuh, suurem osa kaadrist oli meil selline, kes kossus suutsid palli saades seda pigem enda korvi visata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMul oli kombeks antud mängus kehvemate eest seista ja nende eest palle püüda ning selle omaduse võtsid teisedki üle. Mingid nõrgad ja tugevad lülid. Noh, selline inimlik pask segatud võistkondliku tööga.
Ja nuh, suurem osa kaadrist oli meil selline, kes kossus suutsid palli saades seda pigem enda korvi visata.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustselle eest saab vist toorelt puid alla, kui öelda kodjamatele, et suck it up, ära virise ja treeni ennast?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeal on muidugi see tüdrukute teema ka, et kuna nad ei osanud keegi minu mälu järgi lõpuks vindiga visata, siis nad olidki lihtsalt, noh, visata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar