Algselt postitas gizmoduck
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustei ole sedagi
Kommentaar
-
Algselt postitas StokÜtle ülemusele. Aja jooksul on juhitud tähelepanu nii sokkidele, suitsuhaisule kui ihuhügieenile. Tegelt ei ole normaalne teiste töövõimet pärssida.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustOot, tegelt läksid ka suitsuhaisu pärast ülemuse jutule? Selliseid asju nagu inimesega näost-näkku ei anna selgeks rääkida?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustOot, tegelt läksid ka suitsuhaisu pärast ülemuse jutule? Selliseid asju nagu inimesega näost-näkku ei anna selgeks rääkida?
Tegelt nali naljaks, aga osade puhul on see suht tõsine probleem jah. Mäletan oli töökaaslane mingi vanem vene mees, kes oli ikka ehtne kopnik ja hommikuti oli nii rõve kombo küüslaugu-viina segust, et see oli väljakannatamatu eriti kui ta pressis veel ennast veel nii lähedale ka kui sai. Ükskord ütlesin, et kuule sa pingutad küüslaugu ja viinaga üle, et nätsu vms ei taha? Vastuseks sain 10 sekundit naermist ja siis ,,sa ei tea mis hea on ma ei ole 10 aastat haige olnud pljät see on parim ravim,,. No mida sa sellistega peale hakkad....
Kommentaar
-
Hellema lõhnatajuga naisterahvastel on kontoris mu suitsulõhnaga probleeme olnud. Aga sai kenasti omavahel räägitud, et enne kontorilaua taha naasmist teen väikese kohvilonksu, mis hullema haisu kõrvaldab (töötab kusjuures päris hästi). Oleks sama inimene otse ülemusega jutule läinud, siis poleks trotsist küll kompromissile läinud ja oleksin nimme munn olnud. Aga eks nii palju kui on inimesi on ka erinevaid lähenemisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNäost näkku räägitakse hea sõbraga. Nasfalil on õigus, IT-inimene istub kõrvaklapid peas ja saadab e-maile. Ei taha ju sisuliselt võõra inimesega kohe suhteid rikkuda. Aga kui Sa nii küsid, siis mina olen kaevanud temperatuuri ja õhukuivuse pärast, lõhnad olen jätnud teistele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustpäev otsa istute kõrvuti/läheduses? ja olete siiamaani täiesti võõrad inimesed? amazing skill
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustpäev otsa istute kõrvuti/läheduses? ja olete siiamaani täiesti võõrad inimesed? amazing skill
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTeil on tööst ebareaalne ettekujutus. Avatud kontoris on väga reaalne võimalus, et istud koos tüüpidega, kellega tegelikult koostööd ei olegi. Ja ma ei ole selline, kes tööajal niisama lobiseks, selle jaoks on mul soccernet.
Nii ja naa, Sinu jaoks vbl tõesti. Minu jaoks on rasked töökaaslased need, kes tööd ei tee, vaid käivad suitsul, tüütavad teisi või haisevad käraka järele. Kunagi kui suureks saad, saad teada, mida töö tegelikult tähendab.
Kommentaar
-
Stok või?
Nali naljaks. Töökeskkonna eest vastutab tööandja. Selline "mees ütle mulle näkku kui midagi ei meeldi, mitte ära pane kitse" mentaliteet on veidi arusaamatu. a la suitsuhais veel arusaadav, selle saab nagu inimlikus plaanis seeditavaks teha, aga mingi personaalse hügieeni issuede lahendamine või kui keegi mõtleb, et väga okei on lambist arvuti kõlaritest hommikuti star fm kuulama hakata...
üldiselt avatud kontor mingi pedeteema üldse ja pole päris kindel, et depressiivse eestlasega see fa-fa hästi kokku sobib. mingis startupis ilmselt jah lahe kommunikatsioonipiffide säärejooksu nillida ja hõumiga ping pongi mängida, aga küll see uudsus ka varsti välja sureb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar