Kui ainult poleks sellist vahvat pretsedenti koondnimega Hispaania gripp...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas StokSa tahad teada, mitu puud on mets? Ma ei tea isegi seda, palju gripp Eestis tapab, aga ma olen seda (rõhutan, ebaprofessionaalselt) meelt, et koroona on lihtsalt teistsugune gripp, mis tuleb ja läheb. See paanika teeb maailma majandusele oluliselt suuremat kahju kui neist inimestest ilma jäämine, kellele koroona läbipõdemine üle jõu käis/käib. Ja ärge nüüd tooge mu lähisugulasi mängu eks.
Kui minna küünilisemaks, siis võiks ju teha arvutuse, et kui palju pensionäre peaks lähima kolme kuu jooksul ära surema, et nende ravimisele ja pensionite maksmisele minevad kulutused ülejäänud languse ära kataks.
Kommentaar
-
Stok
Algselt postitas StokMis oli 100 aastat tagasi. Teadlikkus on arenenud.
Algselt postitas Stokkoroona. Minu arust pole see mitte pandeemia, vaid paanika. Tuuakse küll välja igasuguseid protsente, aga mitte nakatunute protsenti piirkonna elanike arvu suhtes ehk minu arust on tegemist üsna väikese inimgrupiga, mille mõju pushitakse kogu inimkonnale.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMis oli 100 aastat tagasi. Hügieen, teadlikkus, meditsiin, kõik on arenenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMis kasu sellest arengust on kui seda patsientidele lihtsalt EI JÄTKU?
eks sama on ju ka näomaskide, antiseptikute jm -
mis kasu on sul tõdemusest, et mingi asja "tavahind apteegis peaks tegelikult olema 1€", kui partii on läbimüüdud ja seda pole reaalselt saada?
nõuka-ajal tekkis defitsiit natuke teistel tingimustel, kui kaupa müüdi alla omahinna, mis tähendas, et seda saigi toota ainult piiratud koguse, nii palju, kui riigil oli raha sellele kaubagrupile peale maksta
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, majanduslikult käidi USAs ühe tüübi poolt välja idee, et majanduskriisi vältimiseks peaksid kõik alla 50sed end koroonaga nakatama
kui tegu on väga nakkava viirusega, siis puutubki lõpuks sellega 70% inimestest kokku nagu Merkel hoiatab
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, majanduslikult käidi USAs ühe tüübi poolt välja idee, et majanduskriisi vältimiseks peaksid kõik alla 50sed end koroonaga nakatama, siis nad ei kardaks midagi ja saaksid rahulikult tööl käia. Vanad surevad ära, seega on hea!
Kui minna küünilisemaks, siis võiks ju teha arvutuse, et kui palju pensionäre peaks lähima kolme kuu jooksul ära surema, et nende ravimisele ja pensionite maksmisele minevad kulutused ülejäänud languse ära kataks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Nuh, pensionile jäänud inimene on ühiskondliku mõistmise järgi ühe jalaga hauas ning ootab, millal sured. Et nuh, need mõtted võib olla tunduvad absurdsed, kuid tegelikult toodame analoogset infot regulaarselt. Lihtsalt teisel kujul.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Teemanimi "Viirused (bioloogilised)" tundub miskipärast megaveider. Miks mitte Koroona, Koroona viirus või Koroona (COVID19) vms? Või on pandud igaks juhuks, et oleks ka tuleviku viirustele teema olemas?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustTeemanimi "Viirused (bioloogilised)" tundub miskipärast megaveider. Miks mitte Koroona, Koroona viirus või Koroona (COVID19) vms? Või on pandud igaks juhuks, et oleks ka tuleviku viirustele teema olemas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustInimesed, kes endiselt ei oska poes varukasse/salvrätikusse köhida ja pärast näpivad sama targalt puuvilju või muud kaupa edasi.
Üks läkastas terve Kolde Selveri täna nii täis, et sinna ma küll niipea ei naase.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar