Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTe nagu Rahva oma kaitset 99. aastal üldse ei kuulanud? Seal muudkui pedekottidest räägitigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEksole. Mina olin siis ka 8 aastane. Sina olid 16 ja ilmselgelt 16 aastane ei kuulaks mingit rahva oma kaitset, et saamaks aru mis asi on pedekott, vaid annaks laua all kellegile suhu pigem, cmon nagu!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa pakun, et siin pildil see vasakpoolne kott
Heal lapsel ikka mitu nime- pedekott, sibulakott, man purse jne
Sambazile- 2012 olid sa 21. Selles vanuses sa buduaari foorumit ei lugenud??? https://buduaar.tv3.ee/Foorum/Forum/topic/318627&lk=0Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmida pedekott sisaldab siis? ma käin siiamaani rahakott ühes taskus ja telefon teises, mida veel vaja on?
Seda pead küsima neilt, kellel see olemas on.
Mul ei ole au seda omada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEika on ainuke mees kes biiti jagab
Heal lapsel ikka mitu nime- pedekott, sibulakott, man purse jne
Sambazile- 2012 olid sa 21. Selles vanuses sa buduaari foorumit ei lugenud??? https://buduaar.tv3.ee/Foorum/Forum/topic/318627&lk=0
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmida pedekott sisaldab siis? ma käin siiamaani rahakott ühes taskus ja telefon teises, mida veel vaja on?
Telefoni, euromünte, pakk sihvkasid, 2 kondoomi(kõlblik kuni juba mõõdas), 4 karvade või puruga kaetud nätsu Stimorol, pudel Eau De Cologne Sašhat, tundmatut tabletti, Mercedese märki, millel ring eemaldatud, pastakat ja/või kruvikeerajat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPakun:
Telefoni, euromünte, pakk sihvkasid, 2 kondoomi(kõlblik kuni juba mõõdas), 4 karvade või puruga kaetud nätsu Stimorol, pudel Eau De Cologne Sahat, tundmatut tabletti, Mercedese märki, millel ring eemaldatud, pastakat ja/või kruvikeerajat?
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKindlasti ka nuga, 95 prossul tibladel see kaasas 24/7
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKindlasti ka nuga, 95 prossul tibladel see kaasas 24/7
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiis polnud veel laua all suhuandmised leiutatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar