Algselt postitas Kribenski
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOi jah. Ise ka mõtlesin, kui Sario sellist asja teeks, oleks palju humoorikam ja rajum.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustSario ka pehmoks läinud, kõik videod maha võtnud.
Kommentaar
-
Talleggi üli-ilane reklaam, kus jäetakse mulje kui ülihoolivast ökofarmikesest. Ilmselgelt mindi mõne mainekujundaja juurde ja öeldi, et y0 meil lendas sitt ventikasse selle tibude elusa dumpimisega prügikasti, tee midagi!
Aga muidugi, ütles mainekujundaja, teeme nunzeli sellise, telliskivi-ökovaibiga voiceoveriga preili jne. tra
PS: kana muidu rokib!
Kommentaar
-
Karjuv lauslollus.
Lihtsalt lollus on ka kole, aga kui see ei karju, siis ei paista välja.
Aga kui Esttravel tuleb täiiestii sirge molliga välja jutuga, et kuna piiril tehtud COVID testide osakaal on 3,4x madalam kui teistel testidel, siis järelikult on reisimine 3,4x ohutum kui Eestis olemine.
Siis tunnen, kuidas lollusest tekkinud ajukasvaja siirdeid laiali ajab. Mida Sa inimene võrdled ja mõtled?
Ühel juhul on lausaline testimine - kõigilile järjest tikk ninna ja järgmine ette.
Teisel juhul testitakse HAIGUSTUNNUSEGA INIMESI PEREARSTI SAATEKIRJAGA ning lisaks nakatunute lähikontaktseid.
Kuidas keegi isegi selle peale tulla võiks, et neid tulemusi nii tõlgendada saab? Please, do explain.
Kommentaar
-
Apteekide vaktsiinide jama. Ühetegi vaktsiini nagu riigis ei ole, aga näe nemad saavd ikka süste teha, tule ja pane end ainult kirja. Leidsid ka rahamasina. Ma ei taha, et äkki apteeker teeks seda mu lapsele.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustÕige!
Ma jällegi nõuan et mulle teeks vaktsiinisüsti Lenna Kuurmaa või Piret Laos.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustApteekide vaktsiinide jama. Ühetegi vaktsiini nagu riigis ei ole, aga näe nemad saavd ikka süste teha, tule ja pane end ainult kirja. Leidsid ka rahamasina. Ma ei taha, et äkki apteeker teeks seda mu lapsele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsaaks siis aega kinni panna ...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Te vast teate täpsemalt. Ma sain televusserist aru, et iga aasta alguses WHO ütleb, mis uuendused gripil on ja siis valmistatakse uus vaktsiin. Et ongi nii?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ma olen ka nii aru saanud jah. vaadatakse üle millised mutatsioonid on ja siis otsustatakse, millistele keskendutakse vms. (sellepärast vist hit rate ka keskmine või madal). sel aastal oli teema, et gripp suht kuivanud koroonameetmete tagajärjel.
https://twitter.com/zorinaq/status/1...111168/photo/2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar