mul polnud aimugi, kes see Joe on, aga jõuluvana jutu lõpuks on tunne, nagu ta oleks mu naabrimees, parim sõber, maailma vapraim priitahtlik pritsumees ja tulevane dalai-laama ühes isikus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustmul polnud aimugi, kes see Joe on, aga jõuluvana jutu lõpuks on tunne, nagu ta oleks mu naabrimees, parim sõber, maailma vapraim priitahtlik pritsumees ja tulevane dalai-laama ühes isikus.
Kommentaar
-
Joe Rogan on võrrelnud covid-19 vaktsiini geeniteraapiaga ning räägib ikka ja jälle ivermektiinist kui covid-19 ravimist. Praegune vastukaja ei tulene sellest, et ta pakub erinevatele veidrikele platvormi miljonite kuulajateni jõuda, vaid tema enda ebaõnnestunud väljaütlemistest.
Vahel ongi raske märgata, et kallile naabrimehele pole aastad hästi mõjunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustning räägib ikka ja jälle ivermektiinist kui covid-19 ravimist
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustJoe Rogan on võrrelnud covid-19 vaktsiini geeniteraapiaga ning räägib ikka ja jälle ivermektiinist kui covid-19 ravimist. Praegune vastukaja ei tulene sellest, et ta pakub erinevatele veidrikele platvormi miljonite kuulajateni jõuda, vaid tema enda ebaõnnestunud väljaütlemistest.
Vahel ongi raske märgata, et kallile naabrimehele pole aastad hästi mõjunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kust sina tead, mida ta öelnud on? Ega sa ju ometi ei kuula seda full väärinfo väljamõeldist seega keegi on sulle jälle väljamõeldud sõnad suhu pannud läbi samasuguse väärinfo uudise ning nüüd on selle toimimist näha.
Ma ei ütle, et Joe Rogani peaks ära canceldama, aga ma ei nõustu selle "teda kiusatakse, sest ta on valge heteromees" jutuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
JRE on sama programm mis 10 aastat tagasi. Uudishimuliku meelega inimene räägib huvitavate külalistega pikas formaadis. Erapooletu ei ole ta kindlasti, sest on läbi aastate avaldanud oma poliitilisi kalduvusi millest Second Amendment on ainuke right-leaning positsioon mille ta võtab, sest talle meeldib oma toitu küttida. Joe pooldab vanglareformi, vähemusõigusi, tervishoiu ja hariduse kättesaadavust kogu populatsioonile (M4A, student debt relief), universal basic income. Põhimõtteliselt soovib ta, et kõigil oleks võrdsed võimalused, sest usub, et ühiskonna nõrgimasse lülisse investeerides muutub ühiskond tugevamaks. Ehk siis, poliitiliselt on ta rohkem vasakule kui demokraadid või vabariiklased, mis on status-quo jaoks ilmselgelt probleemne. Eriti järgmist valimistsüklit meeles pidades.
olgem kristlased, vabandused on esitatud
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
Ei kuula jah, aga temast on hetkel raske mööda vaadata ka neil, keda tema arvamus üldse ei huvita. Enamik meediaväljaandeid pasundavad.
Ma ei ütle, et Joe Rogani peaks ära canceldama, aga ma ei nõustu selle "teda kiusatakse, sest ta on valge heteromees" jutuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust
Kas nüüd ongi juhtunud mõeldamatu ja Kaala kaitseb foorumis tuliselt sotsi!?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustVurro ja Objektiiv ka norm, nad ei aja paska, lihtsalt selgitavad erinevaid seisukohti.
Kommentaar
-
Kullerfirmad.
Tra, eelmisel nädalal ütlevad, et toovad asjad täna ära (köögitehnika). Pärast seda, kui olen päev otsa nende kõnet oodanud, passinud, ajakava kohandanud, jms, et olla valmis kohe hüppama, kui roheline tuli tuleb, helistatakse veits pärast nelja ja öeldakse, et täna ikka kuidagi ei jõua. Okei, fain, kas homme saate enne-lõunat? (köögimehed tahvad asja üles panema hakata). "eiei, enne lõunat kindlasti ei saa, meil on olulisemad asjad vaja ära viia. Äkki pärast lõunat, kuskil kahe ajal".
???
Midakuradit. Esiteks, pigem öelge mulle päris päev ja päris aeg, millal toote. Tooge või hiljem, aga kindlal ajal. Ja nagu... kogu aeg kullerfirmadega mingi sihuke värk, et kuupäevade ja kellaaegadega ollakse mega lõdvad, lõtk on kogu aeg sees, aga siis kui kliendile helistatakse, ollakse pettunud, et too ei jõua poole tunniga olla valmis vastu võtma vms.
Trükikojad
Tra, mul on käsikiri juba septembrist valmis, pidi detsembris trükki minema. Siis olla mingi ülemaailme paberi puudus olnud ja pidi jaanuari alguseks valmis saama. Siis pidi jaanuari lõpuks. Siis pidi selle nädala alguseks. Nüüd on mingi "masinarike" ja äkki saab järgmiseks nädalaks. Kaua võib?!
SEB krediitkaart
Mul on see pask ainult sellepärast, et botlid/woltid ja google one, viaplay jms pask ei lase muud moodi tellida, kui ainult krediitkaardiga. Aga see türastunud SEB krediitkaart ei taha pangakontolt raha jooksvalt võtta, vaid kuu lõpus lajatab arvega ja ma siis pean ise kogu aeg mõtlema, et nii, palju kuskilt midagi tellitud sai ja et kas on mingi muu asja tellimus veel see kuu vaja juurde maksta jne jne. Ennevanasti oli SEB-l virtuaalne krediitkaart (sellega sai netist asju osta jms) ja sealt läks küll raha kohe kontolt maha.. Et nahhui-naada. Kas ma ise olen liiga loll ja laisk olnud, et pole leidnud SEB-lt normaalsemat teenust?
Janoh, sadamiljonit muud asja veel muidugi.
EDIT:
Naine ütleb, et tal läheb krediitkaardiga ostes otse kontolt maha. Nahhui, mida ma valesti teen? (see ei ole lollide küsimuste teema nii et pole vaja vastata, küll ma leian koha. sain rantida lihtsalt)
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustSEB krediitkaart
Mul on see pask ainult sellepärast, et botlid/woltid ja google one, viaplay jms pask ei lase muud moodi tellida, kui ainult krediitkaardiga. Aga see türastunud SEB krediitkaart ei taha pangakontolt raha jooksvalt võtta, vaid kuu lõpus lajatab arvega ja ma siis pean ise kogu aeg mõtlema, et nii, palju kuskilt midagi tellitud sai ja et kas on mingi muu asja tellimus veel see kuu vaja juurde maksta jne jne. Ennevanasti oli SEB-l virtuaalne krediitkaart (sellega sai netist asju osta jms) ja sealt läks küll raha kohe kontolt maha.. Et nahhui-naada. Kas ma ise olen liiga loll ja laisk olnud, et pole leidnud SEB-lt normaalsemat teenust?
EDIT:
Naine ütleb, et tal läheb krediitkaardiga ostes otse kontolt maha. Nahhui, mida ma valesti teen? (see ei ole lollide küsimuste teema nii et pole vaja vastata, küll ma leian koha. sain rantida lihtsalt)
Kas mitte kõik meie suurte pankade deebetkaardid pole tänapäeval nö krediitkaardi võimekusega? Ehk et saab ka veebis ja äppides maksta, kui kaardi seadetes on linnuke tehtud. Vt seb internetipangast. Mul küll toimib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar