Ilmselgelt on nad süüdi selles, et nad on Meeskonna töötajad, ei muus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas mg Vaata postitustmeeskonnaga on koguaeg mingi jama, päris paljudel konsadel, kus ma käind olen, on mälestus ainult meeskonna jõmmidest
kahtlustan, et neile pole absull mingit koolitust tehtud, lihtsalt lastakse pealeI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustmeeskonnaga on koguaeg mingi jama, päris paljudel konsadel, kus ma käind olen, on mälestus ainult meeskonna jõmmidest
kahtlustan, et neile pole absull mingit koolitust tehtud, lihtsalt lastakse peale
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustno konkreetse budulojus juhtumi puhul küll meeskonna töötajat kuidagi süüdistada ei saa. see on ju elementaarne, et sellistel üritustel on reeglina torud keelatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNagu enamasti alati selliste räuskajate puhul, ma arvan.
Inimesed võiks ennem ikka 40 tundi suhtlemispsühholoogia kursuse läbi teha!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustOled loll või mängid lolli? Asi ei olegi nagu otseselt kaameras, vaid selles kuidas nemad asjadesse suhtuvad. Oleks võinud siis rahulikult seletada,et ei tohi kaasas olla. Aga nemad kohe lendasid nii paeale,nagu oleksin mingi kurjategija! 5 aastane tütar veel küsis,et miks need onud ja tädid nii pahad on?
Inimesed võiks ennem ikka 40 tundi suhtlemispsühholoogia kursuse läbi teha!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJust, alati on teised lollid eks? Mida siis tehti, et ennast kurjategijana pidid tundma? Väänati käed seljataha? Või lihtsalt räägiti toonil mis solvavana tundus? Natukene liialdamisena ei tundu enda poolt kui ise olid reeglite vastu eksinud?
Lihtsalt mind häirib see turvameeskonna üleolev suhtumine külalistesse. Lihtsalt minu soov oleks rohkem viisakust! Ei ole ju palju tahetud või mis?
Ja ma ei olnud ainus, kelle kallal seal hauguti, ning selle Meeskonna maine juba ongi selline negatiivne! Ma ei saa aru,et miks rahval enamuses aint nendega probleeme on? Kui on mõni teine turvafirma,sisi on küll kokkupuuted vaid meeldivadMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusta ma ei olnud ainus, kelle kallal seal hauguti, ning selle Meeskonna maine juba ongi selline negatiivne! Ma ei saa aru,et miks rahval enamuses aint nendega probleeme on? Kui on mõni teine turvafirma,sisi on küll kokkupuuted vaid meeldivad
Rohkem nagu uhkuse asi,et sa oled kõigest turvamees,mina aga klient ja olen sinust kõrgemal kohal.
Ei ole mina turvamees, ega saa ka selleks kunagi, aga sa vaatama oma olukorda teise nurga alt.
Kui sa oleks turvamees, kas sul ei ajaks närvi mustaks kui on öeldud,et eemaldatavate objektiividega kaameratega ei lasta sisse aga millegipärast tulevad ikka inimesed oma kaameratega..
Ilmselt polnud sa esimene ega viimane. Mida üldse seal pildistada on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar