Minu arvates väga toredad vahepalad, teevad kindlasti kõigi närviliste tuju heaks
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAndsin korter allpool elavale pensionärile, kes saab enda sõnuti 240€ pensioni, neli kotti taarat ja inimene oli südamest tänulik. Tra, ma ei tea, kas selline riik on päris normaalne.
Ütle üks riik kus sellist asja ei toimuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas papagoi Vaata postitustMis siis valesti on?
Ütle üks riik kus sellist asja ei toimuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust240 eurot pensioni? noh, talvel sellest vähemalt pool läheb ikka kommunaalide ja asjade peale ehk inimene elab 100€ per kuu. Ma usun, et võin sulle riike loetleda küll.
Kommentaar
-
Nõukogude ajal elasid pensionärid ka paremini (80 lõpp-91 ehk välja arvata). Sest Riik hoolis ja hoolitses. Muidugi ei saanud Liit endale ka prostituute, kodutuid ja homosi lubada. Kõiges Eesti hädades NL süüdistada on ka naeruväärne-viimase 20 aasta jooksul on siis ainult õigeid otsuseid tehtud? Eesti riigil (valitsusel), mu meelest, on oma kodanikest suht savi.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNõukogude ajal elasid pensionärid ka paremini (80 lõpp-91 ehk välja arvata). Sest Riik hoolis ja hoolitses. Muidugi ei saanud Liit endale ka prostituute, kodutuid ja homosi lubada. Kõiges Eesti hädades NL süüdistada on ka naeruväärne-viimase 20 aasta jooksul on siis ainult õigeid otsuseid tehtud? Eesti riigil (valitsusel), mu meelest, on oma kodanikest suht savi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustMind ajavad närvi pokkerimängijad kes iga käega all in lähevad. Ja kui nad ära callida ja sa näed, et sul on parem käsi kui tal aga ikka flopist saab tema oma käe tugevamaks kui mina ja siis ajab see närvi küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustFransesco oma "toreda pildiga"
Rikkus mul terve õhtuse trenni ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar