Never go full retard aga mis tra nendel leverkuseni vittudel viga on? 2 meest vigastavad ära ja siis kolmandale hüppega jalad ees sisse, õigust jääb ülegi. Kuradi trad!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustNever go full retard aga mis tra nendel leverkuseni vittudel viga on? 2 meest vigastavad ära ja siis kolmandale hüppega jalad ees sisse, õigust jääb ülegi. Kuradi trad!
Kommentaar
-
Miks on kuradima raske mõnele muulasele selgitada,et ka peale Mõigut elavad inimesed ja seda kõike kutsutakse eestimaaks!
Ühele selgitasin kus asub Paide,aga no ta ei teadnud isegi seda,et selline koht üldse olemas on! Lõpuks lõin käega ja lähen mingi päev ise Tallinna asjadele järgiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kuradi suure mersu juht kes mind täna oleks alla ajanud. Läksin ISKU maja eest üle tee, esimesed 2 rida autosi seisavad ilusti ja jõuan poolenisti kolmandale reale, kui järsku tulistab sealt mingi must mersu maastur läbi. Allajäämisest jäi hea 10cm puudu vast. Ja oi perse kui mu uued Pulsi klaasid oleks selles avariis katki läinud...
Pane põlema ennast, aitäh.
E: tegu oli falgusfooriga.
Kommentaar
-
Kuradima Ülemiste keskuse majajuht. Paneb lausa eksistentsis ja ajas ja ruumis kahtlema.
Olen mina II korrusel, vaatan II korruse plaani, legendis on märgitud punane täpp = Sa oled siin. JA KOGU KURADI KORRUSE PLAANI PEAL EI OLNUD SEDA PUNAST TÄPPI. Kas mind ei olnud siis seal ? Kas ma olin kusagil mujal? Kas mind üldse polegi ? aga kui mind ei ole, siis kuidas ma siia kirjutada saan. Kirjutan, järelikult ikka olen.
Aganotõesti ei leia sealt suurest kolakast väikest poeboksi üles ju !
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustTondid. Kandke helkurit, r***k!
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustVenemaa pole viisavaba
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo see on küll üdini positiivne asi. Teisiti poleks isegi mõeldav.sigpic
Kommentaar
-
Siuksed asjalood-> http://m.rollingstone.com/politics/b...213?print=trueLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar