Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Võtsin sama rakenduse kasutusele. Elu kohe parem.MA kasutan sellist appi nagu BeyondPod, kuid neid on teisigi. Selle otsinguga leiab vist isegi olukorrast riigis üles, kuid kõige kindlam on võtta podcasti link err kas arhiivi või saate järelkuulamise lehelt ja sisestada see podcasti äppi. Asja võlu on see, et saad ühe programmi abil kuulata erinevate jaamade saateid ja muudki. Pole vaja näiteks eraldi err-i ja kuku raadio äppe. Lisaks on BeyondPodi juures hea see, et paned pausile ja kuulad hiljem sama koha pealt edasi. Ja mitte ainult, soovi korral saab sündida infot seadmete vahel ja saad sama koha pealt kuulama hakata mõnes teises seadmes.
Aitäh!olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Mul teeb telefonis Podkicker sama töö ära.
Lisaks leiab ta kogu Kuku raadio saated üles jooksvalt.
R2 parimad asjad samuti.
MA kasutan sellist appi nagu BeyondPod, kuid neid on teisigi. Selle otsinguga leiab vist isegi olukorrast riigis üles, kuid kõige kindlam on võtta podcasti link err kas arhiivi või saate järelkuulamise lehelt ja sisestada see podcasti äppi. Asja võlu on see, et saad ühe programmi abil kuulata erinevate jaamade saateid ja muudki. Pole vaja näiteks eraldi err-i ja kuku raadio äppe. Lisaks on BeyondPodi juures hea see, et paned pausile ja kuulad hiljem sama koha pealt edasi. Ja mitte ainult, soovi korral saab sündida infot seadmete vahel ja saad sama koha pealt kuulama hakata mõnes teises seadmes.Kommentaar
-
Tõeline traagika, tõepoolest...tunnen kaasa.
Aga muidugi tore, et kellegi elu on nii muretu, et mingisugune fail fantasy mängus liigitub aasta halvima nädalavahetuse alla.Kommentaar
-
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ei arva. Ma ausalt öeldes ei mäletagi, et mu ootused-lootused nii madalad oleks kunagi OM-i suhtes olnud, kui käimasoleval hooaja. Aga ega seepärast vaatamata jäta.
Aga kokku lähevad veel juba hetkel toimuvad Everton-Liverpool ja Ajax-PSV. Seejärel Arse-ManU ja Bayern-BVB ning õhtul kattuvad veel eelpool mainitud kahele derbyle veel ka Milan-Napoli, mida tahaks samutu näha. Et jah, vanduma ajab.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Miks sa ei või neid tsitaate panna oma lause üles, mitte alla, nagu seda teised kõik normaalsed inimesed teevad?
Kommentaar