Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • manni
    Meeskonnaliige
    • Apr 2013
    • 265

Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
    Enne ostu lasid tehnilist seisukorda kontrollida? Tavaliselt aitab vältida sellist situatsiooni.
    Tuntud esindusest kehtiva garantiiga auto. Seega ei hakanud kontrolli tegema.
    Gunner since 97

Kommentaar

• LeeRomeno
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 4686

Algselt postitanud kasutaja manni poolt
      Tuntud esindusest kehtiva garantiiga auto. Seega ei hakanud kontrolli tegema.
      no vähemalt siis ei pea remondi eest maksma

Kommentaar

• Parlour
        whytf
        • Feb 2016
        • 211

Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
        Need kuradi tuktukid või misasjad nad on seal vanalinnas. Palun kõrbe oma äriga sügavasse auku.
        Kuhu nad ikka kõrbevad oma äriga kui 99% maksuvaba tulu ja 1% tulust ametlikult deklareeritakse? Sellegipoolest võiks nad kõik 60kg sangpommi jala külge siduda ja lemmingute moel admiraliteedi basseini sõita.

Kommentaar

• elx
          Professionaal
          • Oct 2001
          • 5828

Algselt postitanud kasutaja Parlour poolt
          Kuhu nad ikka kõrbevad oma äriga kui 99% maksuvaba tulu ja 1% tulust ametlikult deklareeritakse? Sellegipoolest võiks nad kõik 60kg sangpommi jala külge siduda ja lemmingute moel admiraliteedi basseini sõita.
          Nad rendivad oma ratast ja peavad esmalt üldse nulli jõudma, seega saab ka kõrbeda. Ja rataste välja rentijad peavad oma kulud tasa tegema.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

• cbulls13
            Eesti koondislane
            • Sep 2010
            • 1156

Toidupoe järjekorrad.

a) Ära roni mulle järkjekorras seistes persse!
            b) Kui oled oma laadungi kassalindile ladumise lõetanud, pane "järgmine" pulk ka!
            c) Kui oled oma laadungi lindile ladunud ja märkad, et unustasid midagi - ÄRA MINE SEDA OTSIMA. Maksa ära ja mine teise ringiga sellele asjale järgi.
            d) Sama käib ka tolguste kohta, kes jätavad oma korvi/käru järjekorda. Mine persse. Mine järjekorra lõppu!
            e) Ära roni mulle külje alla, kui maksmisjärjekord on minu käes! Seisa kujuteldava joone taga müüja laua ees (seal kus pisike ekraan). Ma tahan oma PINi rahus sisse trükkida.

Mille kurdadi pärast töötab tipptunni ajal (16.30 - 18.00) kaheteiskümnest kassast heal juhul vaid kaks?

Kommentaar

• ericbana
              Asjahuviline
              • Jun 2004
              • 7758

Algselt postitanud kasutaja cbulls13 poolt
              Toidupoe järjekorrad.

a) Ära roni mulle järkjekorras seistes persse!
              b) Kui oled oma laadungi kassalindile ladumise lõetanud, pane "järgmine" pulk ka!
              c) Kui oled oma laadungi lindile ladunud ja märkad, et unustasid midagi - ÄRA MINE SEDA OTSIMA. Maksa ära ja mine teise ringiga sellele asjale järgi.
              d) Sama käib ka tolguste kohta, kes jätavad oma korvi/käru järjekorda. Mine persse. Mine järjekorra lõppu!
              e) Ära roni mulle külje alla, kui maksmisjärjekord on minu käes! Seisa kujuteldava joone taga müüja laua ees (seal kus pisike ekraan). Ma tahan oma PINi rahus sisse trükkida.

Mille kurdadi pärast töötab tipptunni ajal (16.30 - 18.00) kaheteiskümnest kassast heal juhul vaid kaks?
              Mis pood? Nutikassat pole?

Kommentaar

• cbulls13
                Eesti koondislane
                • Sep 2010
                • 1156

Täna oli selleks Kuressaare Rimi. Maximaga on tihtipeale sama. Coopi poodidest ei hakka rääkimagi. Selverile kassade ja järjekordade osas kiitus.

Nutikassa on olemas ma olen kord-kaks nädalas shoppaja ehk kaubakoorem on nutikassa jaoks liiga suur.

Kommentaar

• cannuman
                  fänn
                  • Jun 2004
                  • 15044

Selveri iseteeninduspuldil saab ruum täis nagu Laaril internet, kui liiga palju kaupa on?

Kommentaar

• billybob
                    Meeskonnaliige
                    • Oct 2009
                    • 325

Algselt postitanud kasutaja cbulls13 poolt
                    Toidupoe järjekorrad.

Mul sõber ütles, et inimesed, kes selle pulga panevad on head inimesed.

Kommentaar

• Daz Booob
                      naughty by nature
                      • Sep 2003
                      • 11838

Vale. Need, kes pulka ei pane, on head inimesed, sest võtavad nõuks ka sinu ostude eest tasuda.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Mis vahet selle pulgaga on? Võid ise ka ju panna ometi. Kõigi muude punktidega olen nõus.

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11838

Muidugi võid. Ka ukse võid ise sulgeda. WC-s vee peale tõmmata. Lahti lüüa. Nõud pesta. Elementaarne viisakus.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• cbulls13
                            Eesti koondislane
                            • Sep 2010
                            • 1156

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                            Elementaarne viisakus.
                            Just see.

Kommentaar

• plastic'99
                              Eesti koondislane
                              • Oct 2014
                              • 4685

selveris-kaupsis piiksutad tooted kohe korvi pannes ära ning pärast on ainult maksmise rõõm. Vahepeal veab, kontrollitakse ning saad shokolaadi ka veel. krt ei mäleta millal viimati toidupoes kassiiri kasutasin pärast iseteeninduskassade loomist.

Rimis ka võimalused olemas, kuid seal veidi kehvema funktsionaalsusega. Samas saab siiski saab asjad kenasti aetud. Samal ajal vaatad inimesi kassiiri järjekorras ning mõtled... inimesed elavad, aga mis elu see on.

Personaalselt ajavad mind närvi aga need, kes eskalaatoritel seisavad. Kui just 19 kotti või puusaliigese probleemi ei ole, siis wtf nende inimeste peas toimub?

Kommentaar

• telekavaataja
                                Põrandaalune panustaja
                                • Mar 2004
                                • 19525

Mind ajab närvi, et meie korteriühistu ootab mingit mütoloogilist 1. oktoobrit, et kütte sisse lülitada.
                                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Töötlen...