Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõnuagent 007
    Bradolf Pitler
    • Jan 2004
    • 30425

Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    Leanyka Libeon - kas selline nimi ongi?
    Jap. Üks lahedamaid nimesid vaieldamatult. Muidugi Ona Puki vastu ei saa.

Kommentaar

• zaz
      eduheidik
      • Sep 2003
      • 4587

Veids "märgatud pööblit" keiss?

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
      Saada perse ja koli Eestist minema... Mina kolisin ja toimib.
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Nasfal
        Eesti koondislane
        • Aug 2011
        • 6995

Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
        Veids "märgatud pööblit" keiss?

Pööbel sellepärast, et ma ei käi aasta aega tööl ja siis aasta lõpus ei suvatse niigi tõusvale maksukoormale lisaks maksta? Kui see tähendab pööbliks olemist, siis jah.

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
        Kui vaid sinu moodi mõtlejaid rohkem oleks!
        Aitäh

Kommentaar

• Sambaz
          Eesti koondislane
          • Jan 2015
          • 3695

Pööbel sellepärast, et ma ei käi aasta aega tööl ja siis aasta lõpus ei suvatse niigi tõusvale maksukoormale lisaks maksta? Kui see tähendab pööbliks olemist, siis jah.

Aitäh
          Kõlab nagu Austriaalias elad?

Kommentaar

• marv3llous
            Kahur
            • Feb 2009
            • 8672

Austraalia Kalevipoeg
            Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• Nasfal
              Eesti koondislane
              • Aug 2011
              • 6995

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
              Kõlab nagu Austriaalias elad?
              Ilma kinnitamata või eitamata, siis miks kõlaks, et ma Austraalias elaks?

Kommentaar

• Sambaz
                Eesti koondislane
                • Jan 2015
                • 3695

Ilma kinnitamata või eitamata, siis miks kõlaks, et ma Austraalias elaks?
                Täiesti tunde pealt muuseas. Tänapäeval on hea tsill olla mugavuspagulane.

Kommentaar

• Pints
                  Eesti koondislane
                  • Jun 2012
                  • 4862

Kedagi pööbliks tembeldada on ka muidugi suht piinlik nähtus või üldse enda paremaks pidamine asukohast või rahvusest tingituna.
                  Mis seal vahet on, kus keegi elab või miks peab kohe halvustama?

Kommentaar

• orbitaaljaam
                    Meeskonnaliige
                    • Apr 2004
                    • 10334

Täiesti tunde pealt muuseas. Tänapäeval on hea tsill olla mugavuspagulane.
                    MInna ja avastada maailma paar aastat, raha teenida ja kogemusi saada on mugavuspagulaseks olemine? okkkkkkk

Kommentaar

• metssiga
                      Asjahuviline
                      • Jun 2006
                      • 3804

ma ei saa ausalt aru tegelikult, mis kuradi sõna see mugavuspagulane on?! ei ole midagi ülevat selles, kui sa vireled kodumaal, samas sa tead, et kuskil võib sama elukutsega paremini ära elada. valiku küsimus, mis kellelegi oluline on. üks ei ole teisest halvem valik. on lihtsalt valik.

Kommentaar

• Sambaz
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2015
                        • 3695

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                        MInna ja avastada maailma paar aastat, raha teenida ja kogemusi saada on mugavuspagulaseks olemine? okkkkkkk
                        Ei, absoluutselt mitte, nüüd sa veidi said valesti aru minust. Ma pidasin silmas olukorda, kas süürias siia tulevad tegelased ei ole sama võrdväärsed Kalevipoegade või arbuuse korjavate eestlastega seal känguru maal? Kas nad mõlemad ei aja taga paremat majanduslikku olukorda oma perele/naisele/ja nii edasi? Kas Soome kalevipoeg ei ole võrdväärdne Süüria Kalevipojaga? Kui ei, siis määra mind ümber.

Kommentaar

• Gallacher
                          Eesti koondislane
                          • Dec 2008
                          • 3277

Ossinovski demagoogia: "Et piirikaubandus täielikult kaotada, peaksime aktsiise langetama olulisel määral, mis mõjuks rahvatervisele väga negatiivselt," rääkis SDE esimees ajalehele. "Eesmärk võiks olla, et piirikaubanduse osakaal ei tõuseks. See on viimastel aastatel olnud stabiilne, 10–15 protsendi vahel, me kindlasti võiksime võtta sihiks, et see ei kasvaks. See tähendab, et 2019. aasta aktsiisitõusud tuleks ära jätta. Aga ei ole mingit objektiivset infot, et aktsiise peaks langetama."

Ei sõnagi sellest, et kogu see piirikaubandus sai hoo sisse eelmise aasta suvest ja "viimaste aastate" statistika ei puutu üldse asja. Pakun välja, et kui lõpuks laekuvad eelmise aasta andmed, siis Oss teatab, et nüüdseks ongi eesmärk, et see arv jääks enam-vähem stabiilseks ja tulevikus ei kasvaks.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                            Meeskonnaliige
                            • Apr 2004
                            • 10334

Ei, absoluutselt mitte, nüüd sa veidi said valesti aru minust. Ma pidasin silmas olukorda, kas süürias siia tulevad tegelased ei ole sama võrdväärsed Kalevipoegade või arbuuse korjavate eestlastega seal känguru maal? Kas nad mõlemad ei aja taga paremat majanduslikku olukorda oma perele/naisele/ja nii edasi? Kas Soome kalevipoeg ei ole võrdväärdne Süüria Kalevipojaga? Kui ei, siis määra mind ümber.
                            Ma ei saa isegi aru, kas sa võrdsustad 1+1 aastat austraalias töötavat inimest süüria sõjapõgenikuga või soomes töötava inimesega või kellega. kui jah, siis ma suunaks su googlisse, kus sa saad infot working holiday viisa kohta.

Kommentaar

• Sambaz
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2015
                              • 3695

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                              Ma ei saa isegi aru, kas sa võrdsustad 1+1 aastat austraalias töötavat inimest süüria sõjapõgenikuga või soomes töötava inimesega või kellega. kui jah, siis ma suunaks su googlisse, kus sa saad infot working holiday viisa kohta.
                              Ala sellist ma vastust ootasingi. Sa isegi ei keskendunud mida ma sulle öelda tahtsin, päris naljakas. Aga ma eeldan eelarvamustega, et sa tundsid ennast veidi puudutatuna, selleks ka ma mitte kui midagigi ütlev vastus.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                                Meeskonnaliige
                                • Apr 2004
                                • 10334

Ei, ma ei tunne ennast puuduatuna. Ei ole käinud Austraalias. Paljud tuttavad on käinud. Enamus on läinud, et näha maailma, kasutada ära aega mõistlikult, saada kogemusi, tutvusi, jah ka raha. 99% on kahe aasta möödudes tagasi tulnud, üks leidis elukaaslase.
                                Süüria põgenikud, nii imelik kui see ka ei või tunduda, on päris tihti põgenenud sest (googelda Aleppo) koduga on veits putsis seis. Neid võrdsustada Kalevipoegadega või austraalias käinutega on täiesti mööda lask. Siin peaks sa selgitama kas sa pead silmas sõjapõgenikke, kes üritavad sulenduda euroopasse, siin elu alustada ja toime tulla või sotsiaalabist elatuvaid kodanikke.
                                Kalevipojad- alates koristajatest lõpetades kirurgidega - on nii lai skaala, et enne tuleks ülaltoodu selgeks teha.

Alati ei ole asjast mitte arusaamine seotud lugeja keskendumisvõimega vaid võib olla seotud ka kirjutaja segase eneseväljendusega.
                                akjföksncöklsnmdpäfjasdäpofjadsojfk'aüpkf'üaps, <--- ei meigi senssi. Süvene palju tahad.

-e- samas muidugi ei saa välistada, et ma vastu õhtut ei saa tõesti aru.

Rääkimata veel sellest, et kui sa saad sama töö eest kordades rohkem raha kuskil mujal, sul on pealehakkamist ja soovi ennast mujal tõestada, siis miks mitte?

Kommentaar

Töötlen...