Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
see link seal ei vii ju kuhugi. Uuriv ajakirjandus peaks nüüd asja käsile võtmaKommentaar
-
Vaata lihtsalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
lae upload.ee-sse ja jaga rõõmu! mul sarnaselt mitmele teisele kasutajale sõbrad üsna pinges ja soovivad näha.Kommentaar
-
Head saiad, Katrin!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
See hea idee, aga pigem korraldab mingi heategevusoksjoni ning tulem annetatakse Pelgulinna sünnitusmajale. Loodan alustada sellist kena traditsiooni, et kord aastas võtavadki sihtotsinguga leitud Eesti naised ennast heategevuse nimel paljaks. Aga see tuleks siis veidi sellise Wu-Tang Clani "Once Upon a Time In Shaolin" stiilis, et ainult üks mälupulk antakse ning jagada ei tohi. Fondi eestvedajana aga olen kogu protsessi algusest lõpuni siiski kaasatud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar