Kui ma küsin inimeselt messengeris, et kas teie majas ka kuskil tühju 'patakaid' vastu võetakse (ilma kuskilt midagi sellekohast varasemalt googeldamata, Telia puldi ja arvuti hiire omad said üsna samal ajal tühjaks) ja kahe tunni pärast juba facebooki voog pakub Duracelli poolt uusi. Omast arust olen igal pool suunatud reklaamid maha keeranud, aga tuleb siis välja, et mitte piisavalt. Aga ilmselt see teema juba tänapäeval paratamatus, millega tuleb harjuda.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mul ei lase Huawei telefoniga Tartu Smart Bike äppi alla laadida, töökaaslasel Samsungiga äpp toimib. Mida hekki nagu? Ilgelt närvis praegu.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See kui ühistranspordis on aknad kinni sellistel ilmadel. Pohhui, et võiks nagu lahti teha koheselt, mitte häbeneda eestlase moodi, kas ma ikka võin teha või ei. Täna julmalt 42 buss suunaga kaubamaja poole, suht täis buss ja julmalt inimestel lebo, et yolo, õhku pole vaja ja higistame edasi. Need pilgud kus ma pidin trügima, et need 2 akent lahti teha oli midagi priceless. Tra küll.Kommentaar
-
+kvadrillion.See kui ühistranspordis on aknad kinni sellistel ilmadel. Pohhui, et võiks nagu lahti teha koheselt, mitte häbeneda eestlase moodi, kas ma ikka võin teha või ei. Täna julmalt 42 buss suunaga kaubamaja poole, suht täis buss ja julmalt inimestel lebo, et yolo, õhku pole vaja ja higistame edasi. Need pilgud kus ma pidin trügima, et need 2 akent lahti teha oli midagi priceless. Tra küll.Kommentaar
-
Sõites Igapäevaselt trammiga, siis ka seal on praegu sellisel ilmadega aknad lahti, aga sellest on sama palju kasu kui minust kokana. 😀See kui ühistranspordis on aknad kinni sellistel ilmadel. Pohhui, et võiks nagu lahti teha koheselt, mitte häbeneda eestlase moodi, kas ma ikka võin teha või ei. Täna julmalt 42 buss suunaga kaubamaja poole, suht täis buss ja julmalt inimestel lebo, et yolo, õhku pole vaja ja higistame edasi. Need pilgud kus ma pidin trügima, et need 2 akent lahti teha oli midagi priceless. Tra küll.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar