Küsimus ei olegi tossus, vaid haisus. Aganoh, kui mõistus on sellisel tasemel, et arvab, et suitsu ving jõuab ainult sinna, kuhu nähtavad osakesed hõljuvad, siis polegi midagi teha...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
...võiks öelda, et ving on jõudnud suisa siia foorumissegi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Aeg oleks aknad kinni panna ja normaalne ac sebida. Aga noh eesti nokia - vaimu vaesus ja karjuv viletsus.
Aga oma korter oma tervis, teen mis tahan? Ei? Tra ma tellin kohe ùhe hookeri ja tõmban pool pakki parliakat rõdul sirgeks ..i.. Nii et telekavaataja pane aken kinni, kui erinevate nähtavate osakestega pihta ei taha saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustAeg oleks aknad kinni panna ja normaalne ac sebida.
Algselt postitas nimastain Vaata postitustAga noh eesti nokia - vaimu vaesus ja karjuv viletsus.
Algselt postitas nimastain Vaata postitustAga oma korter oma tervis, teen mis tahan? Ei?
Algselt postitas nimastain Vaata postitustTra ma tellin kohe ùhe hookeri ja tõmban pool pakki parliakat rõdul sirgeks ..i.. Nii et telekavaataja pane aken kinni, kui erinevate nähtavate osakestega pihta ei taha saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKust see õhk sinna konditsioneerseadmesse tuleb? Maa alt? Jep, filter ilmselt mingil määral päästaks, aga tõenäoliselt mitte piisavalt.
Algselt postitas nonoh Vaata postitustÄra projitseeri enda ebaõnnestumisi kogu rahvale
Algselt postitas nonoh Vaata postitustEip. Võid paralleele tõmmata mürareostusega, kui nii on lihtsam mõista.
Algselt postitas nonoh Vaata postitustTuld, Maria.
E: Ja uksekell heliseb sekund hiljem. Boom. Omajagu irooniline, et seks on uksetaga aga ma olen foorumis ja lasen tal helistada, et teid informeerida kohesest saavutusest, raha eest seksi tegema. Veel on üks huvitav situatsioon, tüdruk tahtis tunni eest 350.-, ma üritan poolega ära teha ja annan 150.-. Suka ma olen ikka juut.💪🏾
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustVeel on üks huvitav situatsioon, tüdruk tahtis tunni eest 350.-, ma üritan poolega ära teha ja annan 150.-. Suka ma olen ikka juut.💪🏾
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustVâhemalt 20a tagasi see discount-värk ei töötanud
Kommentaar
-
Kas jalka (selle üks foorum) seda siis polegi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustVâhemalt 20a tagasi see discount-värk ei töötanud
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustSee toimis, mitte päris nii nagu ma plaanisin, aga toimis.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNo räägi siis lähemalt juba. Siin foorumis neid lõvisi palju, kellele su postitus huvi pakuks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPoom, Reim... keegi veel?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Ega siin väga polegi midagi rääkida. Nagu öeldakse “Lähme räägime, mis nad räägivad”.
Märksõnadeks võiks olla 300.-, 2,5h, Beluga, ljuba sõbranna. Ja ei ma ei põrutanud ljuba sõbrantsi.
Ära mainimist tasuks need tänapäeva hookerid siin armsas eestis... uhhh sellised tüdrukud. Too isend oli portugalist. Bljaaaaat, ma nagu arvestasin võimalusega, et pilt on portuguese aga kohale tuleb ikka 48-aastane natasha: “Minu kõige parem on strapon ja kuldnevihm”. See selleks, läks õnneks.
Aga see naine, nagu kuskilt “Esmeraldast” välja astunud. See perse, oi vittttttttuuuu. Uhauhahauahhuhuhuh(ahvi hääled). Ma võin kohe ära öelda, et kui me koerapoosi keerasime... Terve maailm kadus, ma nägin ainult ühte mahlast virsikut. Lihtsalt see tagumik. Kui see faking keha on niigi liivakell ja tagumine ots veel upakile ka keeratakse...Kogu mu vaimne pool kukub kokku ja ma olen nagu täielik primaat. Perse, perse, perse, perse😍 Ehk me nussisime, kuniks sattusime koerakasse ja ma purskusin. Vähe läks üle pooleka ka sp. ei läinud nii nagu plaanisin.
Fun fact. Veidi hiljem, kui olin juba päris üle, silitasin seda armast, kuigi läbi lapatud tussut ja tegin seltskonnadaamile veits näpukat. Oi kuidas väänles. Ma olen muidugi omajagu proff ka selles. Aga ma ei uskunud et nõnda...tsikk küsis pärast kui RÕDUL TOBI PANIME, tra ja mitu tükki muahahaha. Aga küsis jah: “Mis sa nende näppudega täpselt tegid”. 🤷🏾*♀️
A ja kui huvitab miks 300. Lihtsalt tâiesti tuugalt ja toorelt lasin üle. Leppisime kokku tegelikult 400.-. Mulle tundus see palju, vana trikk, lugesin nagu 400 50es aga teglikult oli seal 300 eurikut. Luud isegi ei vaadanud, sutskas raha oma ridiküli. Pool tundi hiljem tsikk helistab/kirjutab. Esimesed 15min mõtlesin, mida andekat ma talle öelda võiks. Aga kuna ma olin väga ebakaines olekus. Siis peale kaheksat järjestikust kõne ja kolme smsi suutsin ma lihtsalt öelda: “Welcome to Estonia”.
Jah ma tean, et ma olen jobi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar