Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Antiikolümpiamängud on märksōnaAlgselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMis valemiga MMA maailma vanim spordiala on? Et rusikavõitlus leiutati hiljem vms?
Kommentaar
-
Ma ei tea. Sounds about right to me.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMma on mingi rottide spordiala, kus maaslamajaid lüüakse jalaga ning Martinson vōrdles seda mingite koolivahetundide kaklustega. Parim vōrdlus oli, et poks on kuninglik ala ja seda tehakse juba 18. Sajandist saadik inglismaal. Tra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Wikipediast: In Ancient Greece, there was a sport called pankration, which featured grappling and striking skills similar to those found in modern MMA. Pankration was formed by combining the already established wrestling and boxing traditions and, in Olympic terms, first featured in the 33rd Olympiad in 648 BC.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala. // Antiikolümpiamängud on märksōna
Kommentaar
-
Sest Pahv, Kink ja Kruus on ainukesed, kes natuke mingit särtsu ja teravust jalgpalliteemalistes podcastides aretavad. Ei ole mingit "3 pehmot saavad kokku ja köik noogutavad kaasa" olukorda, kus elevant on toas, aga keegi ei julge öelda/rääkidaAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustMilleks üldse kuulata (ja veel enam vaadata) "Mehed ei nuta" saadet?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Ma olen muidu nõus, et jubeigav on kuulata, kui kõik on ühte meelt või ei julge üleüldiselt kritiseerida.Algselt postitas kaala Vaata postitustSest Pahv ja Kink on ainuke, kes natuke mingit särtsu ja teravust sporditeemade podcastides aretavad. Ei ole mingit "3 pehmot saavad kokku ja köik noogutavad kaasa" olukorda, kus elevant on toas, aga keegi ei julge öelda/rääkida.
Aga Pahvi ja Martinsoni asemel võib mingeid Võru alkopoe pidevaid kundesid ka spordi teemal rääkimas kuulata.
Kommentaar
-
Ma saan aru jah, mis sa mötled. Aga see pole ju ainult nii, neil täitsa asjalikud arutelud ja head teadmised spordist. Paju ongi heaks tasakaaluks neile kahele, kes ka alati ühel meelel ei ole, debatte tekib väga erinevaid.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen muidu nõus, et jubeigav on kuulata, kui kõik on ühte meelt või ei julge üleüldiselt kritiseerida.
Aga Pahvi ja Martinsoni asemel võib mingeid Võru alkopoe pidevaid kundesid ka spordi teemal rääkimas kuulata.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Mulle tundub, et Kams oli alguses kehvem selles küsimuses.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa näiteks ei suuda Kamsi kuulata sekunditki ametnikuna, see poliitkorrektne ila on tõsiselt väsitav, nagu raamatust mees ütleks oma lauseid pidevalt. Aga üldjuhul ootan seda hetke kui eikz, kink, kruus oleks üheskoos, sealt tulleks nii mõndagi toredat.
Kommentaar
-
MMAga meenub alati see. Ehk siis antiikkreeklane politseiautos.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMma on mingi rottide spordiala, kus maaslamajaid lüüakse jalaga ning Martinson vōrdles seda mingite koolivahetundide kaklustega. Parim vōrdlus oli, et poks on kuninglik ala ja seda tehakse juba 18. Sajandist saadik inglismaal. Tra mühkamid vōiks ajalugu natukene tunda ja teada, et Mma on maailma vanim spordiala.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar