320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustToetan cabroni. Ei ütleks küll, et tlna liiklus mutante täis. igalepoole lastakse vahele.
Täna õhtul oli äge kogemus maanteel pärnu-tallinn, politsei tuli vastu vilgutas tulesi ja sinised põlesid katusel, mõlemas reas autod võtsid hoo maha ja tee äärde ja politsei pani tee keskelt edasi (olin ca 10 autoses kolonnis ja vastas oli ka päris palju autosi)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustSee ongi eestis liiklejate probleem, et liiklusseaduse täitmist peetakse vastutulekuks teistele. Seadus kohustab teed andma alarmsõitu tegevale sõidukile ja kui sa seda ei tee, rikud seadust. Täpselt sama probleem on selle vahele laskmisega ja jalakäija üle tee laskmisega, see on seaduse täitmine mitte mingi altruistlik teene ühiskonnale. Täiesti uskumatult palju on inimesi, kes istuvad roolis ja ei tunne liiklusseadust, kas seetõttu et load on tehtud siis kui seadused olid teised või on mälu hägustunud ja teadmised on segunenud linnalegendidega a'la võin alati parkida kõnniteel kui jätan jalakäijale piisavalt ruumi.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustKehtiva liiklusseaduse järgi pole enam mingit kohustust vahele lasta. Aastast 2011 on see juba nii, kui liikluseeskiri ajaloo prügikasti lendas.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNaljakas seis on ka jalgratturitega. Kui ta läheneb ratta seljas ülekäigu rajale, siis olen kohanud ka autojuhte, kes on valmis nad alla ajama, sest... Noh, jalgratturil ei ole õigust nii teed ületada.
Kommentaar
-
Sattusin siis eile ülepika aja Tallinna autoga ja pidin neli kord sõitma Tammsaare teed. Kahel korral sõitis politsei järgi punase tulega üle sõitjatele ja ühel korral nägin kahte "ristmiku vabastajat" kõrvalrajal nii, et minu ees inimesed ületasid teed oma rohelise tulega. Neljas kord oli õhtul kell 11, siis oli rahulik.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Korralik auto sattus õnnetusse. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...4rm9DggAcrXgLU
LS´is kerge digimuutuse 2012-2015 vahemikus läbinud, 120k pealt 47k peale. 2005a auto. Kerge kerimine enne müüki.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKorralik auto sattus õnnetusse. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...4rm9DggAcrXgLU
LS´is kerge digimuutuse 2012-2015 vahemikus läbinud, 120k pealt 47k peale. 2005a auto. Kerge kerimine enne müüki.
Aga selle sama asja pealt kes teab mis riigile see CD30... kuulub ja mis riigile üldse mis algusega diplomaadi numbrid kuuluvadTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustIlmselt lohakas ülevaatusemees ja auto näitab läbisõitu kuni 99999km siis nullist pihta.
Aga selle sama asja pealt kes teab mis riigile see CD30... kuulub ja mis riigile üldse mis algusega diplomaadi numbrid kuuluvad308
Kommentaar
-
See Mazda on selle sajandi auto ja digitaalse hodomeetriga, ei tohiks numbrid otsa saada.
Numbrimärkide teemat on põhjalikult lahatud siin."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPardid on teel!Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSinu arvates peaks sõitma autoga nii nagu suvel?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar