Algselt postitas zelee
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
20 LEGEND
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Selles iva ongi, et tavaringil ei ole mingeid idiootsusi vaja kellelgi harrastada. Tagasipöörde jaoks sõidad ilusti kolm mahapööret ära ja kolmanda järel reastud ilusti välisringile. Täidab ühtlasi ka Ingmari kriteeriumi ettenähtavusele, sest välisringil olija peakski suutma arvestada, et ühel hetkel soovib siseringil sõitja tema ette reastuda. Turboring võib ju paberil tore olla, aga kui 2-minutilise video jooksul neli venda kütavad loogikavastaselt kuskilt kivide vahelt läbi, siis ilmselgelt see tore mõte ise sünnitab neid idiootsusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Sa vingud täiesti legaalse tegevuse üle. Ma juba ütlesin sulle, et kui sa ilma abirööbasteta sõita ei oska siis käi jala või või bussiga. Ülejäänud 95% juhtidest kes ilma hakkama saavad ei pea sinusuguste hädapätakate pärast kannatama.
Kommentaar
-
Mulle tundub, et müsteerium on siiski võimalik lahendada. Põhiline teema on siis see reastumine? Tallinna autokoolides drilliti ringteed reflekside tasemele nii ringi põhiselt (et eksamil manööver sujuv oleks ikka) kui märkide järgi võõra linna jaoks ja inimesed oskavad sõita. Tartlased aga ei oska isegi kodus sõita ja teevad Talllinas ka need ringtee avariid suures enamuses kui statistika pulkadeks võtta! Tuleks autokoole kontrollida sealkandis, millega tegelevad
Aga täiesti tõsiselt, olen veidi mälus sobranud ja ei tule tõesti meelde mitte mingisugust probleemi ühegi ringiga ei Tallinnas, Tartus ega välismaal. See on ju lihtsalt üks faking parempööre kõrvaltänavasse põhimõtteliselt, kuidas saab see element üldse normaalsele juhile probleeme valmistada???
Kommentaar
-
Tuli meelde, miks tartlastel ringide vastu foobia on:
https://www.err.ee/1608509783/pealtn...i-30-avariisse
EDIT:
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustMina olen aru saanud, et turboringteid toetab ka avariide statistika, aga eks iga uue asjaga harjumine võtab veidi aega.
Ehk kokkuvõttes hakkan nõustuma, et tartlaseid ei tohiks üldse ringi peale lasta.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
Boobek, sa alustasid seda teemat sellest, et ei suuda "abirööbastega" ringist aru saada - mis siis veel ilma abirööbasteta ringil toimub? Turboring on hea, sest see kaitseb normaalseid liiklejaid sinusuguste eest.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Vahel panevad hoiatused veel rohkem kasse mikrolaineahjus küpsetama (Jõhvi turboringid):
https://digikogu.taltech.ee/en/Downl...1-7f0e09d212ca20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Sa vingud täiesti legaalse tegevuse üle. Ma juba ütlesin sulle, et kui sa ilma abirööbasteta sõita ei oska siis käi jala või või bussiga. Ülejäänud 95% juhtidest kes ilma hakkama saavad ei pea sinusuguste hädapätakate pärast kannatama.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLäbisin eile 2x nii Riia ringi kui Viljandi ringi. Aru ma ei saa kuidas see inimestele nii suurt probleemi valmistab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar