Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust16 võib sõita ilma, kui roller on alla 50 kuubiku (kw piirangut vist ei olnud).Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNojah. Ma pidasin rolleri all ikka 50 kuubiseid silmas. Suuremad lähevad juba rohkem skuutrite alla.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
Ehk tulevikus õpib parkima
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustIRW eirit hea on muidugi BEMMIvenna parkimisoskus.
Ehk tulevikus õpib parkimaHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Rong sõitis 2-3 meetrit üle rööbaste?! Tra ma tahaks siis kaugust hüpata 2-3 meetrit!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustTahtsin lihtsalt öelda, et NII ILGELT PARAS sellele pemmivennale, kes parkida ei oska!!!!!
Mikk sa oled peaaegu sama õel kui minaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustTahtsin lihtsalt öelda, et NII ILGELT PARAS sellele pemmivennale, kes parkida ei oska!!!!!
Pole paha!
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustAga kui oleks Hyundai vöi Volkswagen olnud, siis oleks pisut kahju vöi?
Pole paha!
Muide, Tartu ja Põlva vahelisel maanteel saab päris huvitavat maastikusõitu harrastada neil päevil, eeldusel, et vihma ikka jätkub.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustMuide, Tartu ja Põlva vahelisel maanteel saab päris huvitavat maastikusõitu harrastada neil päevil, eeldusel, et vihma ikka jätkub.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar