Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
LIIKLUS
Collapse
X
-
-
No see hakkab ka vanematest. Kui nemad on hea eeskuju liikluses, siis oleksid asjad paremad. Aga enamus täiskasvanuid on ka tõuksidel täis ohmoonid.Kommentaar
-
Liiklusest üldiselt, krt 2 realisel kiirteel eelmine nädal nägin oma silmaga 2-3 õnnetust (mitte laivis muidugi, järel-laga), puha sirges kohas. No mida fakki te seal roolis teete, et rsk kõige turvalisemal teel ka olla ei oska. Kusine roolikeeja rahvas oleme.YNWA!Kommentaar
-
kõik on tuimalt telefonis scrollimas.Liiklusest üldiselt, krt 2 realisel kiirteel eelmine nädal nägin oma silmaga 2-3 õnnetust (mitte laivis muidugi, järel-laga), puha sirges kohas. No mida fakki te seal roolis teete, et rsk kõige turvalisemal teel ka olla ei oska. Kusine roolikeeja rahvas oleme.Kommentaar
-
Päris tihti on näha (ennekõike maanteel), kuidas vastutuleva auto rooli taga oleval inimesel on silmad "maas".
Ja siis ma vaatan neid rattureid, kes on otsustanud kõrvaklapid peas liiklusesse suunduda... .see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar