Algselt postitas Shaq
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Sa oleks pidanud neiule rääkima, et see tundmatu metsloom oli elus ja jooksis rõõmsal sammul metsa tagasi!
Amatöör..
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMeenub üks seik paari aasta tagusest jaanipäevast kui sai neiuga mööda metsavahelist kruusateed sõidetud (tema roolis, mina kunde) ja üks hetk siis hüppab mingi väike elukas tee peale. Ei jõudnud reageeridagi kui auto alla ta jäi. Neiu pidas koheselt kinni, mina läksin siis välja, vaatasin, et elukas (ausalt ei mäleta enam, kellega tegu oli. Mingi jänesest väiksem loom, kährik äkki?) oli surnud. Lükkasin ta teelt eemale ning tagasi autosse istudes leidsin neiu eest pisarates. Vot tak!
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga huvitav, kas see täielik juhus või mitte, et ma olen just viimasel ajal maanteede peal arvukalt metsloomi näinud- kitsed, metssead, rebane ja mingi umbes meetrine mustakarvaline elukas - ehk kährik? On neid juurde tekkinud või pole varasematel aastatel lihtsalt trehvanud neid nägema?
2000ndate keskel oli sama moodi. Sellele järgnes paar lumerohket ja külma talve. Metskitsede arvukus langes mitukümmend protsenti (mälu järgi tulistades).
Kommentaar
-
Algselt postitas manni Vaata postitustKopli, Telliskivi ja Malmi ristmik Tallinnas. Kopli poolt tulles mõõda Kopli tänavat ja tahad keerata Telliskivi tänavale (parempõõre). Linna poolt mõõda Koplit tulijad, kes tahavad samuti Telliskivi tänavale keerata (vasakpõõre) tuleks kõik autokooli saata. Kurat seal on anna teed silt + parem käsi ka veel kinni ja ikka enamus Tänakuid keeravad ette, lasevad signaali ja vehivad kätega! Kuna enamus kardab veel trammi siis lisatakse veel korralikult gaasu ka juurde. Kui keegi tahab autot maha sõita siis soojalt soovitan seda ristmiku
Nüüd on sinna vähemalt anna teed märk pandud. Paar kuud oli lauskomöödia.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga huvitav, kas see täielik juhus või mitte, et ma olen just viimasel ajal maanteede peal arvukalt metsloomi näinud- kitsed, metssead, rebane ja mingi umbes meetrine mustakarvaline elukas - ehk kährik? On neid juurde tekkinud või pole varasematel aastatel lihtsalt trehvanud neid nägema?
Kommentaar
-
Sõitsin Tartu-Tallinn-Tartu, kas tõesti hakkab liikluskultuur paranema või oli asi pühapäevases päevas ?
Teine tähelepanek veel. 110km/h piirang nelja realisel, 90km/h piirang tavalisel maanteel, 70km/h piirang tihedamates kohtades, ohtlikes ristumistes, 50km/h piirang asulas, linnas jms, 30km/h piirang teetöödel, väga halval teel.
Aga mis põhjusega põhja Eestis kasutatakse 60km/h piirangut? Et 70 liiga palju aga 50 liiga vähe?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustSõitsin Tartu-Tallinn-Tartu, kas tõesti hakkab liikluskultuur paranema või oli asi pühapäevases päevas ?
Aga mis põhjusega põhja Eestis kasutatakse 60km/h piirangut? Et 70 liiga palju aga 50 liiga vähe?
60km/h alasid olen kohanud tihti kurvilistel/tõusudega teedel.
Kommentaar
-
Algselt postitas MartinEST Vaata postitustReede õhtul kella 19.30st sai liigutud Tallinnast Tartu poole, ei olnud küll "tipptund" aga ikkagi tekkisid kolonnid. Ja kolonnides tekivad alati mingid madallendurid. Eriti jäid silma igahinna eest mööda pressivad pereinimesed. 110 alas GPSi järgi sõites, püsis Viljandi buss igatahes kannul. Folgilistel oli vist kiire Pühapäeval tagasi tulles oli asi rahulikum.
60km/h alasid olen kohanud tihti kurvilistel/tõusudega teedel.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust110 on ju normaalne ilusti, ise sai Pärnust tuldud eile ja Tallinnast Maardu poole soites sai 286 buss ka ilusti mingi 115 umbes rauda seal valgusfoori kandis, mis enne Pirita silda on Peterburi mnt peal.
Kommentaar
-
Poleks uskunud, et naabripoisiga juhtunud õnnetuse peale naerma hakkan aga Delfi artikkel ei jäta teist võimalust.
Täna õhtupoolikul toimus liiklusõnnetus Vasalemmas, Suvila tänaval, kus joobes rollerijuht sõitis otsa ekskavaatorile.
Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul viidi rollerijuht, 22-aastane mees peatraumaga haiglasse.
Hetkel ei ole veel ametlikult teada rollerijuhi vanus ja sugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPoleks uskunud, et naabripoisiga juhtunud õnnetuse peale naerma hakkan aga Delfi artikkel ei jäta teist võimalust.
Täna õhtupoolikul toimus liiklusõnnetus Vasalemmas, Suvila tänaval, kus joobes rollerijuht sõitis otsa ekskavaatorile.
Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul viidi rollerijuht, 22-aastane mees peatraumaga haiglasse.
Hetkel ei ole veel ametlikult teada rollerijuhi vanus ja sugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas MartinEST Vaata postitustPolnud varem lihtsalt sattunud sellise kiirusega sõitva bussi kõrvale. Teadaolevalt ju 110 ala kehtib vaid A ja B kat. masinatele, aga eks vaja graafikutes püsida.
Marsaga samal liinil mingi 145 vist rauas olnud kunagi ammu, enne kui need uuemas bussid siia tekkisid.
Maardu - Tallinn liinidest jutt siis ja valdavalt As Temptrans vedajaks neil juhtudel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar