Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

toredaid linke vol2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

loomad teevad trikke

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      ainuke loom, kes siin trikke teeb, oled sina
      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Üks põnev sait, mille ma tegelikult juba mõnda aega tagasi esimest korda leidsin, kuid täna taasavastasin. Eelkõige pakub ta huvi ehk neile, kes omal ajal DOS'is kõvasti geimerdasid, kuid ehk avastavad teised ka sealt midagi põnevat.

Peitub selle lingi taga nimelt üsna palju infot erinevate vanade mängude kohta ning päris palju on ka selliseid, mida on võimalik sealt alla tirida ning kohe mängima asuda. Osad vajavad küll selleks dosbox'i nimelist programmi, mis on ka tasuta saadaval, kuid enamus paistab olevat siiski ka Windowsil mängitav. Näiteks on seal saadaval sellised klassikud nagu Street Rod 1 ja Street Rod 2, Hero's Quest I, Transport Tycoon Deluxe, Settlers 1 jpt. Soovitan neid nimekirju seal vaadata, äkki hakkab mõni kunagine lemmik silma

Lisaks leidsin ma sealt sellise 1992. aasta jalgpallimängu nagu Sensible Soccer. Review kõrval jäi ühel pildil silma, et Eesti koondiski on olemas ja nii oligi. Kahjuks on mängitavus parajalt saast. Minul ta windowsil tööle ka ei hakanud, mistõttu pidin dosboxi tirima ja pärast mõningast jamamist sellega sain ta tööle.
        20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
          http://www.abandonia.com
          Lisaks leidsin ma sealt sellise 1992. aasta jalgpallimängu nagu Sensible Soccer. Review kõrval jäi ühel pildil silma, et Eesti koondiski on olemas ja nii oligi. Kahjuks on mängitavus parajalt saast. Minul ta windowsil tööle ka ei hakanud, mistõttu pidin dosboxi tirima ja pärast mõningast jamamist sellega sain ta tööle.
          maailma parim jalgpallimäng. mitte nagu mingid emosoccerid, kus iga triki jaoks on oma nupp

Kommentaar

binokli jalgpall kõik löövad pallist mööda

Kommentaar

penisland!

Kommentaar

http://www.southparkzone.com/ - kõik South Parki osad pluss film. Enjoy!
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

http://pogoda.ru/su/ esitleb, Погода в СССР (Союз Советских Социалистических Республик). Muuhulgas võimalik oma moblale allalaadida kõiksugu ilusaid pildikesi.

Kommentaar

Vot töömees!
                    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Пособие для начинающих отцов =) – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net

kuidas lapsi kohelda
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

see esimene postitus kohe.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

homme otsin siis mõningad näod üless ja panen kohe molli kah

Kommentaar

see ei ole tore link, spämmib kogu su contact list'i läbi ..

Kommentaar

tra.. pärast seda msn nussib nüüd? logib ise välja.. ja siis lambist, kui olen arvutis, ütleb, et logisid ennast teisest arvutist sisse jne? mis nuss on?

Kommentaar

Working...
                                X