Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

toredaid linke vol2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'toredaid linke vol2\'

Geenius George Bush

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Geenius George Bush
      tegelikult võiks keegi ära vaadata ka eelmise \"hooaja\" valimisdebatid, kus Bushi vastused küsimustele olid ala stiilis arnold rüütel, aga jube hästi tuli tal see välja.

Kommentaar

Hello

Kommentaar

President Arnold \' Nigga\' Rüütel
          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

ei kommentaari
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88

ei kommentaari
              Tegija.

Kommentaar

Kuebel Rider

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=2kJt2-uN2KI

Kommentaar

Algselt postitas 17

http://www.youtube.com/watch?v=2kJt2-uN2KI
                    Sick
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Õppige projekte kirjutama.

http://www.dzign.pri.ee/projekt.htm

Tere! Vabandan et tülitan ja ei soovi avaldada oma nime . Külastan üpris tihti interneti ja mul on tekkinud soov teha mõned pisikesed projektid . Kui neid nii nimetada võiks . Otsin kontakte firmadega kelle eelarves on mingid kindlad summad interneti reklaamiks ja ned summad on kindlasti vaja ära kulutada . Pakuks võimalust raha investeerida mitte bänner reklaamidesse vaid konkretsetesse projektidesse . Olen tegelenud loodava projekti väljamõtlemisega umbes kolm aastat . Selle aja sees olen külastanud umbkaudu kolmekümment tuhandet webilehte . Paljusi portaale külastan ja uurin seal toimuvat põhjalikult . Olen viibinud paljude webilehtede sünni juures ja jälgin seal toimuvat suure huviga. Vahel vestlen portaalide omanikega annan neile soovitusi ja uusi ideid . Mõned minu ideed toimivad ja toovad webilehtedele tulu ja kasutajaid . Paljud ideed mis mul kunagi olid on praegu juba mingil kujul internetis olemas . See tähendab , et olen teiste tegiatega teoreetilies osas samal tasemel või pisut eespoolgi . Jälgides pidevalt internetis toimuvat suudan kiiresti reageerida vastavalt uuele olukorrale .

Nüüd siis pisut projektist . Põhimõtteliselt ei saa luua midagi täiesti uut . Kõik uus on veidi täiustatud vana . Assju võib teha ainult veidi parekmaks , huvitavamaks , odavamaks , lõbusamaks jne. Ka antud projekt ei ole midagi uut ja ei too eriti midagi sisse . Kiire tulu teenimine ei ole minu eesmärgiks . Tegelen sellega hobi koras ja ei soovi ka mingit tasu selle eest . Peamine oleks , et tulud võrduksid kuludega . Kõik raha mis investeeritakse kulutan vastavalt eelnevale kokkuleppele . Hetkel saan avaldada ainult mingi kaudse nägemuse asjast . Põhi projekti osaks on kontode ja kodulehtedega suhtlus portaal . Ka siin pole midagi uut . Vahe on ainult selles , et selles projekt kuuluks mitte ühele omanikule ega firmale . Esma pilgul võib arvata et tegu on uue suhtlusportaaliga milliseid on juba kümneid .Vaid kuuluks firmade grupile kes pakuvad seal oma informatsiooni , teenuseid ja tooteid . Firmasid kes osa projektist võtavad võiks olla mitte paar ega kümme vaid sadu . Suhtlus portaal on ainult projekti keskus . Parimat meetodit kuidas ühendada suurt osa interneti kasutajaid ei ole aga lähemal ajal ka ei tule . Kuid se portaal hakkaks jagunema kõigepealt maakondade vahel siis firmade vahel , kuni üksik tegiani välja . See annaks võimaluse ka vastupidiseks toiminguks , See tähendab , et igal kasutajal on võimalik alustada toote , info või teenuse otsingut alt suundudes ülesspoole ja sealt uuesti alla kuni avastab , et teenust või toodet pakutakse kõrval tänavas . Asi tundub veidi segane . Ma loodangi , et keegi ei saa asjast eriti midagi aru kuna ma ei soovi ,et selle projekti keegi teine ellu kinagi viiks . Kõike lisa teenuseid ja loodavaid webilehti ei sa koondada ühe programmi alla ega ühte serverisse . Ka kogu informatsioon ei saa olla ühes serveris ega ühes programmis , See oleks liiga kallis keruline ja kõik jookseks ühel hetkel kokku . Kuna tegemist oleks vähemalt poole miljoni teenuse toote või muu informatsiooniga , Ka hooldada sellist projekti ei suudaks ükski üksik üritaja ja kuna teenused oleks tasuta kasutajatele siis vaevalt et ka mõni firma soovib sellega tegeleda . Esialgu võiks luua mingi asjast huvitatud osaliste grupi kus arutada neid teemasid . Lühidalt üeldes arutada milline peaks olema internet kolme , viie või kümne aasta pärast , millised võimalused peaks olema kõigil interneti kasutajatel , Milliseid tooteid ja teenuseid pakutakse viie aasta pärast internetis ja mil moel . Ka mingi pisike tulemus oleks näha alles kahe kuni nelja aasta pärast , paljuski määrab selle ka investeeringute suurus , Ka sihikindel soov luua midagi uut . Arutada võib iga firmaga eraldi ja hiljem ühiselt millised on just teie firma vajadused ja soovid , Esialgu võiks neid teemasid arutada eraviisiliselt , Ka projekti võiks alustada avaldamata firma nimesid ja kõike muud , Kui projekt kukub läbi siis ei sattu keegi löögi alla , aga kui õnnestub ka siis pole vaja kellegil midagi teada . Läbirääkimisi võiks pidada eraviisiliselt ja kogu informatsioon valdaks ainult mina . Miks peaksid ühinema selle projektiga ! Ka firmadel on omavaheline konkurents . Ükski firma ei oma nii suurt turu osa ,et võiks ennast kindlat tunda . Hetkeline stabiilsus ei pruugi kesta igavesti . Kuna webilehti tuleb iga päevaga aina juurde siis külastatavus hajub , Kõiki webilehti lihtsalt ei jõua enam keegi külastada ega läbi uurida , Kuid põhiline oleks siiski huvi asja vastu ja soov katsetada . Äkki õnnestub midagi uut luua ja selle juures olla . Projektis võivad osaleda paljud firmad , Siiski jääb neile kes liituvad projektiga alguses elis ja soodus , Kuigi teenust või toote gruppi ei sa ükski firma monopoliseerida . Siis kaotaks projekt kohe sisu olemuse ja oma alg idee . Ideks on luua süsteem mis oleks inimestele abiks . Aitaks leida kiiresti vajaliku informatsiooni , toote või teenuse tasuta . Ka firmadele oleks paljud teenused mille eest tuleb praegu natuke raha välja käia tasuta . See muidugi eeldab seda , et kunagi tuleb leida firma kes on nõus seda assja toetama .

Rahaline külg . Projekti elluviimist ei alusta täies mahus ega ka pole veel selge millest alustada ja milline peaks olema lõpp tulemus . Protsess on küllaltki pikk . Ühes kuus suudaksin kulutada kümme tuhat krooni .See oleks ainult programeerimis tööd . Kõik tööd tellin era ettevõtjatelt ja vabadelt programeeriatelt . Vajalikud sidemed ja koostöö kogemused selleks on loodud . Serverit esialgu ei rendi . Webimajutuse tasun ise . Ka disaini ei tule algul programmidele . Loome ainult puht funksionaalse osa , Programmid maksaksid kokku umbes 50-70 tuhat krooni . 30% kogu summast võtan enda kanda . Hiljem tuleb siiski luua mingi disain ja rentida server , Serveri rent on kaks tuhat krooni kuus . Sinna lisandub hooldus ja andmete kopeerimis kulud , Võimalik ,et vaja oleks kahte serverit , Arvan , et esilgu ei ületa projekti kulud paari aasta pärast kuus 5000 krooni ja kui projekt on saavutanud juba piisava külastatavuse on võimalik müia reklaami mis katab osaliselt kulud .

Kahe aasta peale siis umbes sada tuhat krooni . See jaguneks kõikide firmade vahel . Mida rohkem on firmasid seda väiksem summa tuleks investeerida igal firmal eraldi võttes , Kuna ise investeerin 35 tuhat jääks 75 tuhat hetkel õhku . Kuus teeks kulusi 4000 krooni kahe aasta peale , Siit siis võib teha mingid järeldused . Arvan , et tulevikus ühe firma kohta 1000 eek aastas ei oleks eriti koormav . Samuti on igale firmale ette nähtud reklaam pind mida võib kasutada ise või välja rentida , Ja lisaks veel palju võimalusi kuidas oma tooteid ja teenuseid müia ja reklaamida , Põhimõtteliselt on tegu osalusega programmis , Investeeringut võib võtta kui aksjate omandamist . Tividende maksan reklaam pinnaga . Võimalik ,et investeeringu suurused on eraldi kokkulepitavad . Hiljem võib investeeringu suuruse reklaam pinaks või reklaami ajaks ümber arvestada . Samuti juhul kul portaal läheb müüki peaks säilima firmadel osalus või siis on võimalus osalus maha müia , 30% Oleks alg investorite osalus 30% Peainvestori osalus 40% jääks mulle . Ja vastavalt sellele ka sooritataks tulevased tehingud ja lahendakse tulevasi probleeme . Kuid see on lihtsalt mingi algne prognoos . Kuna ma saadan selle kirja koopiad paljudele fimadele siis võipolla on kegi huvitatud omandama kohe mingi suurema osaluse projektis . Üleval kirjeldasin veidi projekti olemust ja sisu kuid se on ainult tühine osa kogu projektist mis on kolme aasta jooksul välja mõeldud . Arvan ,et kui kõik projekt täies mahus teostuks ja selle taga oleks piisav hulk tugevaid firmasi ( aga projekti pakun just nimelt ainult tugevatele firmadele kellel on suured rahalised ja muud võimalused ) ........

Miks peaks tava kasutaja külastama tulevast projekti ja miks kasu tema sellest saaks ? Selleks , et interneti külastajad liituksid antud programmiga tuleks välja panna igal fimal kes liitub projektiga või soovib reklaami auhind . Kõik kes loovad portaali konto osalevad loosimises , Külastavad näiteks firma kodulehekülge ja vastavad küsimusele mis firma on esutanud , Õige vastuse korral saab sisestada oma telefoni . Auhindu hakkame loosima alles siis välja kui on loodud teatud kogus kontosi , Kõik kontod autoriseeritakse , Tõenäoliselt saavad luua kontosi ainult täiskasvanud . Kui firmad otsustavad siis ehk ka noormad või neile luua eraldi potaal . Enamus tenuseid mis portaalis olema saavad on tasuta . Portaali tuleb mitte interneti pood ja ka mitte interneti kaubamaja vaid kauba keskus , Firmad Võivad sinna panna müüki tooteid , Kas tooteid hakatakse müüma otse portaalist või siis suunatakse sealt edasi firma kodulehele või otse poodi , See ei ole oluline ja se on vastavalt firma enda soovile , Kuid hakkab kehtima raudne reegel . Kõik tooted ja teenused vähemalt -10% Se tähendab et portaali võib hakta ka nimetama säästu portaaliks , Inimene valib portaalis toote kus on toote kood ja salasõna , Läheb poodi või firma kodulehele . Sisestades salasõna saabki 10% hinna alandust , Hinna alandus ei pea olema pidev kõikidele toodetele , Võib ka üheks tunniks hinna alla lasta või nädalaks , Sellise portaali võimalused on piiramatud , Kuna portaalis peaks olema palju firmasid on alati mingi asi loosimisel mingi hinna alandus või mingi kliendi mäng . Eesmärgiks on välja töötada protsess kui iga interneti külastaja kes siseneb interneti astuks portaalist läbi ja uuriks oma reklaami postkasti , sest pakkumised ei kesta igavesti . Nii ja veel paljde teiste metoditega saavutame portaali suure külastatavuse , Portaali tuleb oma kuulutuste ja info vahetuse süstem . Portaalis on võimalik müia ja osta autosi , kinnisvara ja kõike muud , Küsimus on ainult selles , kas kuulutamise ja informatsiooni süsteeme hakkavad pakkuma juba olemasolevad webilehed või tuleks valmistada samasugused kuulutuste süsteemid .Kui midagi mingi esialgne nägemus asjas on olemas . Teen ka pakkumised erinevatele olemasolevatele kuulutuste portaalidele ühinemise osas . Portaaliga võiks liituda ka umbes 200 väiksemat webilehte . Kus on piisav külastuste arv , Hakkaks toimima süstem kus kasutajd hoitakse võimalikult kaua projekti sees , Poojekti keskustest suunatakse kasutajad webilehtedele ja sealt tagasi . Võimalik , et firmad võiksid välja hakata andma interneti reklaam ajakirja , Selline süsteem pole ültse keeruline programmilises mõttes , Igale firmale 5 lehekülge ja sinna võib sisestada ni reklaami kui uudiseid ja pilte , Müia tooteid otse ajakirjast . Mittemingeid piiranguid ei tule .

Kogu selle projekti elluviimine on suur töö ja kulub mitmeid aastaid , Kolm on juba kulunud arvan et veel kolm aastat vähemalt , kokku siis kuus . Ma ei soovi selle töö eest mite midagi , Prim tasu oleks minujaoks töötav projekt millest on kõigil kasu . Kui projekt on põhimõtteliselt käivitunud , siis uute liituda soovivate firmadega ja uute projektidega on muidugi teised lood . See oli siis pisike ülevade pisikesest osast pisikesest projektist . Projektiga ühineda võib kohe või tulevikus see pole oluline , Kuigi reklaam pinda ja võimalusi saab olema kümneid kodi rohkem kui teistel webilehtedel ei ole ükski asi kummist . Ja ka poodides ei saa kõike kaupa paigutada nähtavale kohale leti taga . Kui teil on mingeid küsimusi siis vastan kõigile küsimustele hea meelega , Kuigi ei oska üelda millas vastata saan , kuna võtan paariks päevaks väikese puhkuse ja ei tea kui palju võib tulla vastukaja ja küsimusi . Kui te ei soovi osaleda hetkel projektis siis võiksite ka märku anda . Ma ei pane kedagi kuskile musta nimekirja . Võimalik , et teil pole aega hetkel või on puhkus või siis on palju muid tegemisi . Pregu on ju suvi kõik on arusaadav ja mõistetav , Ka pole mul midagi ette näidata ,et asi toimib , õigemini ei soovi . Ma olen eksperimentide ja õpingute käigus mõned webilehed valmistanud , see asta on neid külastanud sada tuhat inimest . Kas seda on palju või vähe ei oska üelda ja pole ka se mulle olulie . Kui te olete asjast veidike huvitatud siis võiksite ka koostöö partneritele selle kirja edasi saata , Loomulikult neile kes pole teie otsesed konkurendid , Projektiga võivad ühineda kõik , Alates FIE-st lõpetades suurfirmaga , Mida rohkem on infot teenuseid ja kaupu seda rohkem on külalisi tulevastel webilehtedel . Vabandust siis et tülitasin .Ka minu kirja oskus jätab veidi soovida ,kuid se ei tähenda et ma oleks mõni alaealine ja teks nalja , vaid lihtsalt üli pingeline internetis viibimine mõjub ajudele silmadele ja ka pole mul kirja oskust kunagi enne vaja olnud . Ka ei lase ma enda eest kedagil kirja ümber trükkida , Sest siis see poleks enam minu kiri . Peab lihtsalt asjaga harjuma , Endast niipalju . Et ei ole noor ja pole laisk . Ajan asju oma moodi ja mul on oma nägemus ja arvamus kõigest . Ei lase enast kellegil mõjutada ja kellegi arvamus minust mulle korda ei lähe , Kui on häid ideid kuulan ära jätan meelde . Ei ela ega ole kellegile võlgu . Ei ole kellegi all ja heaks kunagi töötanud . Mind pole võimalik ära osta kuna ei pea raha kõige olulisemaks asjaks elus . Ei usalda kedagi kuid samas püüan alati täita oma lubadusi . Ei avalda oma isikut . Võimalik ,et meid on mitu . Võimalik ,et teile vastab tulevikus keegi teine . Kuid mind on võimalik ikka ära tunda kirja vigade ja stiili järgi .

Lugupidamisega Leo Ruudus
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

http://www.slate.com/features/2006mideast/middleeast.html
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Miks Iisraelil ainult kaks sõpra on?

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

Miks Iisraelil ainult kaks sõpra on?
                            sest teised on neile kadedad

Kommentaar

stand up artist Aries Spears teeb r kellyit järgi

http://www.youtube.com/watch?v=4RhjsVw2GWY

Kommentaar

http://www.zone.ee/huljur/
                                vaat kus tubli poiss...
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar